Helpende, Verzorgende C/IG, diverse mogelijkheden binnen de gehele locatie

Werk jij graag zelfstandig en wordt je enthousiast van een afwisselende rol binnen de Regt? De ene dag zet jij je zorg skills in binnen onze kleinschalige woning somatiek en de volgende dag misschien wel binnen onze kleinschalige woning dementie of met zelfstandig wonende cliënten in de Regt in Beek en Donk. Ben jij het multi talent die graag alle bewoners van de Regt wil leren kennen en houdt van afwisseling dan zijn we op zoek naar jou als

Helpende, Verzorgende C of IG
flexibele uren per week - Diverse contractvormen zijn bespreekbaar, de mogelijkheid tot inzetbaarheid binnen de gehele locatie.


Geen standaard afdeling
De Regt is een mooi en modern wooncomplex midden in Beek en Donk. Eén van de afdelingen, de Oever, heeft 13 appartementen voor zelfstandige wonende cliënten met een somatische verpleeghuisindicatie, oftewel geen standaard afdeling. De zelfstandigheid van de cliënten is ook zichtbaar in de zelfstandigheid van het team. Daarnaast is er een gezellige gasterij aanwezig waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en uiteenlopende activiteiten plaatsvinden. Je biedt met enthousiasme en respect zorg aan cliënten, hebt een uitvoerende en signalerende rol en deelt je deskundigheid met leerlingen en stagiaires in de rol van werkbegeleider. Daarnaast houd je het zorgleefplan bij en voer je verpleegtechnische handelingen uit op basis van je achtergrond.

Combineer je zelfstandig werken graag met samenwerken?

Dan ontvangen we je met open armen!  Vanzelfsprekend beschik je over een diploma Verzorgende C of IG en heb je affiniteit om afwisselend met diverse doelgroepen te werken. Er wordt een flink beroep gedaan op je zelfstandigheid terwijl je ook goed kunt samenwerken, je bent een echte aanpakker. De Zorgboog is een professionele en toch informele organisatie met ruimte om jezelf te ontplooien. Je salaris wordt overeengekomen aan de hand van je functie en je diploma op basis van de CAO VVT. Helpende - FWG 25 (max. € 2.928,86) Verzorgende C - FWG 30 (max. € 3.013,60) of Verzorgende IG - FWG 35 (max. € 3.256,53). Als aanvullende arbeidsvoorwaarden bieden we een goede pensioenregeling via het PFZW, een volwaardige eindejaarsuitkering en een Meerkeuze systeem Arbeidsvoorwaarden. Als Zorgboog bieden we daarnaast een gratis lidmaatschap aan voor Zorgboogextra, een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering en korting bij verscheidene verzekeraars. 


Interesse?

Solliciteren kan direct via de sollicitatiebutton. Heb je eerst nog vragen of wil je graag een keertje meelopen, neem dat gerust contact op met Jacqueline Mathijssen (Clustermanager), via telefoonnummer 06-82815861 of met Yvonne van Meel (Corporate Recruiter), via telefoonnummer 06-16138396. We ontmoeten je graag! Goed om te weten dat dit een langlopende vacature is, bij het vinden van de juiste kandidaat zal deze eerder gesloten worden.

 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
de Regt - Beek en Donk

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Flexwerken
Fulltime
Parttime

Werkdagen:
Avond
Dag
Nacht
Weekend
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
30 april 2024

Vacaturenummer:
531734/537897/55885

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |