Coördinator Zorg Verzorgende IG

In de Nieuwenhof, een prachtig gelegen locatie in het centrum van Deurne, zijn meerdere afdelingen met groepswonen en kleinschalig wonen voor mensen met dementie. De woningen zijn door middel van een interne doorgang verbonden met de centrale ontmoetingsruimte van de Nieuwenhof. Voor woning Visser 18, een groepswoning, hebben wij ruimte voor een nieuwe collega in de functie van

Coördinator Zorg (Verzorgende IG)
tenminste 26 uur per week, verder zijn alle uren mogelijk, ook fulltime

Visser 18 is één van de 4 woningen in het gedeelte voor kleinschalig wonen en groepswonen voor mensen met dementie. De woningen zijn in 2019 volledig vernieuwd. Visser 18 biedt ruimte aan 14 mensen, vanzelfsprekend heeft iedereen een eigen kamer met sanitair, daarnaast is er een ruime gezamenlijke huiskamer met daarin een ruime keuken. Met elkaar creëren we een omgeving waarin de cliënt zich als thuis voelt, het welzijn vinden we hierin heel belangrijk. We werken vanuit de woning vaak samen met de kleinschalige woning op de zelfde verdieping en zul je daar dus ook soms ingezet kunnen worden.

Als Coördinator Zorg ben je samen met een collega Coördinator Zorg verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg, het regelen van opnames, het voeren van familiegesprekken en het deelnemen aan multidisciplinair overleg en het aansturen van de zorg. Je bewaakt en bevordert hierin de kwaliteit en de continuïteit van het totale zorgverleningsproces. Verder bied je verzorging en begeleiding aan cliënten volgens het opgestelde Zorgleefplan waarin de balans tussen welzijn, wonen en zorg centraal staan.

Transparant en zelfstandig
Ben jij een zelfstandige Verzorgende IG en wil je aan de slag als Coördinator Zorg met een open transparante houding én heb je affiniteit met de doelgroep PG? Dan voegen we jou heel graag toe aan ons team. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden is gebaseerd op de functie van Coördinator Zorg, de functie is ingeschaald in FWG 40 (van € 2620,33 tot € 3417,15) conform de cao VVT. Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden, daarnaast bieden we je een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan, bouw je pensioen op via het PFZW en kun je vanuit het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden b.v. extra vakantiedagen of een fiets kopen.

Interesse?
Heb je nog vragen of wil je een keer zien waar en hoe we werken, neem dan gerust contact op met Leroy van der Zanden (Clustermanager) via telefoonnummer 06-53267739 . Je bent van harte welkom in de Nieuwenhof. Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Wacht niet te lang, deze vacature sluit wanneer we de juiste kandidaat hebben gevonden. 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Nieuwenhof - Deurne

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum:
31 mei

Vacaturenummer:
551483

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |