Werken bij de Flexboog

Ben jij iemand die houdt van afwisseling, graag zelfstandig werkt en makkelijk contact legt met bewoners en collega’s? Dan past het werken bij de Flexboog zeker bij jou! De Flexboog is het ontmoetingsplein binnen de Zorgboog voor alle flexibele inzet. Het team van de Flexboog willen we uitbreiden met

Verzorgenden C/ IG of Verpleegkundigen (MBO) of studenten die momenteel een zorgopleiding volgen 
werken wanneer je wilt! Wil je alle diensten of alleen avonden / nachten, wil je vaste uren per week of juist zelf inschrijven op losse diensten, alles is mogelijk. Graag gaan we met je in gesprek en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen

Werken bij de Flexboog
De Flexboog krijgt zowel openstaande diensten van kleinschalig-, groepswonen en revalidatiezorg, als diensten vanuit de wijkteams binnen. De doelgroepen die je binnen de verpleeghuiszorg tegenkomt zijn somatiek, psychogeriatrie (jongeren en ouderen met dementie) en psychiatrie. In de wijkzorg kom je allerlei verschillende leeftijden en ziektebeelden tegen. Wanneer je bij ons komt werken, stemmen we met jou af van welke 3 tot 4 locaties of (wijk)teams je de openstaande diensten wilt zien. Hierbij houden we rekening met jouw voorkeuren voor doelgroepen en reisafstand.

Werken bij de Flexboog is erg aantrekkelijk en met name interessant wanneer je studeert en werkervaring wilt op doen, je graag flexibel werkt, je wilt ontdekken wat de Zorgboog allemaal te bieden heeft én je op zoek bent naar een baan die je goed kan combineren met je privéleven. Je plant je eigen rooster op basis van openstaande diensten zowel adhoc als tot maximaal 6 weken vooruit en kunt zo bepalen of je ochtenden of avonden en welke weekenden en feestdagen je wilt werken. Ook de werktijden kies je zelf op basis van de diensten waar je je op inschrijft. Als je kiest voor een contract met vaste uren, plan je zoveel mogelijk zelf je uren. Wel bespreken we met elkaar wat de inzet is tijdens b.v. feestdagen en weekenden. Om echt iets voor elkaar te kunnen betekenen, vragen we een minimale inzet van vier diensten per maand.

Jij bent geschikt voor de Flexboog als zelfstandigheid en ondernemend zijn bij je passen. Je ziet het als een uitdaging om op verschillende plekken te werken en kennis te maken met veel teams en ziektebeelden. Wanneer je dit wilt, kun je na een periode flexen over naar een vaste afdeling. Afhankelijk van je functie of het leerjaar van je studie, voer je ADL-zorg en verpleegtechnische handelingen uit. Je hoeft bijvoorbeeld geen overstijgende taken uit te voeren of deel te nemen aan teamvergaderingen. Om de binding met elkaar te houden, organiseren we twee keer per jaar een bijeenkomst om collega’s te ontmoeten en ervaringen te delen. 


Wat bieden wij?
Werken bij de Flexboog biedt de flexibiliteit van werken als ZZP’er, maar met de zekerheid dat alles goed is geregeld, voor zowel de korte als lange termijn. Denk aan pensioenopbouw, zekerheid van inkomen, doorbetaling tijdens ziekte, afwisselend werk en scholingen om bevoegd en bekwaam te blijven. Afhankelijk van je functie óf de studie die je volgt en het leerjaar waarin je zit, is het salaris ingedeeld in FWG 15/20 – Zorgondersteuning, FWG 25 – Helpende, FWG 30 – Verzorgende C, FWG 35 – Verzorgende (IG) of FWG 40 als Verpleegkundige. Andere arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk een eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Daarnaast sluiten we een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor je af, die je verzekert tegen inkomstenverlies bij arbeidsongeschiktheid. Door middel van het lidmaatschap bij ZorgboogExtra, krijg je allerlei voordelen zoals korting op dagjes uit en aankopen in de thuiszorgwinkel.

Interesse?
Wil jij je laten verrassen door de mogelijkheden van de Flexboog, maar heb je nog vragen? Hedwig de Jongh, Manager Flexboog, is op maandag tot en met donderdag aanwezig om je vragen te beantwoorden en bereikbaar via 06-20899145. Direct je sollicitatie achterlaten kan via de sollicitatiebutton. Je bent van harte welkom bij de Flexboog!

Ben je ZZP´er? Meld je dan aan bij Mekander. We werken niet met rechtstreekse opdrachten voor ZZP´ers.

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Regio Helmond

Sluitingsdatum:
6 januari 2025

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |