Kraamverzorgende

De grootste uitdaging van de Zorgboog - Kraamzorg is ervoor zorgen dat het kraamgezin aan het einde van de kraamtijd vol zelfvertrouwen het ouderschap tegemoet gaan. Onze klanten waarderen onze kraamverzorgenden gemiddeld met een 9.1, hier zijn we trots op! We zoeken mensen die net als wij dezelfde passie en toewijding hebben zodat we met elkaar deze kwaliteit kunnen behouden. Daarom zijn wij voor het werkgebied van de Zorgboog (Helmond - de Peelregio) op zoek naar

Gediplomeerde Kraamverzorgenden
contracturen in overleg

Waarom kiezen voor de Zorgboog
Als gediplomeerd kraamverzorgende weet je als geen ander wat dit prachtige vak inhoudt. Naast de uitstekende kraamzorg die we bieden onderscheiden we ons ook op andere gebieden. Persoonlijke aandacht en korte lijnen vinden we belangrijk. Een professioneel team van planners, secretariaatsmedewerkers en leidinggevenden staan dan ook voor je klaar. Bij ons word jouw stem gehoord en ben je onderdeel van een hecht team. Hoge kwaliteit en het stimuleren van ontwikkeling is erg belangrijk voor ons, we bieden dan ook intervisies, werkoverleggen en een uitstekend scholingsprogramma aan. We werken in een kleine regio (Zuidoost-Brabant), wat zorgt voor korte reisafstanden. Werken in een kleine regio neemt niet weg dat een grote variatie aanwezig is aan culturen. We werken intensief samen met de ziekenhuizen, verloskundigen en jeugdgezondheidszorg in onze regio.

Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Jij zorgt goed voor anderen, wij vinden het belangrijk om dit ook voor jou te doen. Daarom bieden we je verschillende contractvarianten aan, waarbij je je wensen kenbaar kan maken;

  • Met vaste uren werken via een vier- of achtdaags rooster
  • Met vaste uren werken zonder rooster
  • Door middel van een flexcontract werken wanneer jij wil

Warm hart voor de kraamzorg
Ben jij een gediplomeerde kraamverzorgende met een warm hart voor de kraam en heb jij een flexibele en oplossingsgerichte instelling? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken! Heb je in het verleden een diploma kraamverzorgende gehaald en is het even geleden dat je in je vak werkzaam bent geweest, dan kun je door middel van een herintrederstraject weer aan de slag. 

Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen, waarbij je je eigen grenzen niet uit het oog verliest. Je woont binnen één uur reisafstand vanaf Helmond. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao kraamzorg, de functie is ingedeeld in FWG 35 , afhankelijk van het aantal kilometers bieden we de optie om een auto te leasen. Daarnaast kent de Zorgboog een uitgebreid Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, waarmee je bijvoorbeeld kunt deelnemen aan het fietsplan.

Maak jezelf bij ons bekend!
Ben jij er klaar voor om je aan te sluiten bij een professioneel, enthousiast, vooruitstrevend team van  kraamverzorgenden die iedere dag voor veel glimlachen en mooie momenten zorgen, laat dan direct je sollicitatie achter! Een keertje kennis maken of meer informatie opvragen? Dat kan bij Marie-Louise Goossens, Hoofd Kraamzorg, via telefoonnummer 06-13583464. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Werken in de kraamzorg

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Regio de Peel

Sluitingsdatum:
31 december 2024

Contactpersonen:
Marie-Louise Goossens
mobiel: 0613583464

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |