Medewerker Schoonmaak

Vind jij het fijn om ruimtes netjes en schoon te houden, een praatje te maken en zoek je waardering in je werk? Sluit je aan bij het team van de schoonmaak, onze schoonmaakmedewerkers maken deel uit van de kernteams rondom de zorg en zijn verbonden aan 1 of meerdere locaties, afhankelijk van de grootte van de locatie en het aantal uren dat je werkt. We werken op alle woonzorglocaties, in de wijkgebouwen en bij cliënten thuis. Wij staan iedere dag klaar voor onze bewoners en cliënten met als doel; bijdragen aan een fijne dag en een schoon thuis! Past dit bij jou, kies dan voor een baan als:

Medewerker Schoonmaak

Uren in overleg, een klein contract van 10 tot 12 uur kan of juist wat meer b.v. 20 tot 24 uur per week
 

Waar doe je het voor?
Bij de Zorgboog geloven we in de eigen regie van de cliënt. Dat betekent, dat wat cliënten nog zelf kunnen óf waar ze zelf een keuze over kunnen maken, doen ze zelf. Om dit te bereiken hebben we verschillende woonvormen, kleinschalig wonen, groepswonen, zelfstandig wonende cliënten; dit houdt in dat al onze locaties en afdelingen verschillend zijn. Geen enkele werkplek is hetzelfde, samen met jou stemmen we af welke locatie en doelgroep het beste bij jou past.

Wat ga je doen?

Als collega schoonmaakmedewerker ben je met je collega's schoonmaak binnen de kernteams verantwoordelijk voor uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden, je kunt denken aan afstoffen, dweilen, badkamers en keukens poetsen enzovoort! Naast schoonmaakwerkzaamheden kunnen diverse ondersteunende werkzaamheden ook tot je taken behoren. Denk hierbij aan het verschonen van bedden en het doen van de afwas. Je zorgt ervoor dat de leefomgeving van de cliënt er piekfijn uit ziet én je hebt oog voor de bewoners zelf. Waar mogelijk betrek je hen bij jouw werkzaamheden, een gesprek en grapje ga je zeker niet uit de weg.

Waar zeg je ja tegen?
Je werkt volgens een schoonmaakprogramma en bent flexibel inzetbaar, hiermee bedoelen we flexibiliteit ten aanzien van werktijden en ook als het gaat om werken op meerdere locaties . Je werkt meestal de ochtend, een werkdag begint vaak om 07.00 uur 's morgens. Op een aantal locaties kun je ook ingepland worden voor een middag-, avond-, of weekenddienst (tot ongeveer 20:00 uur). Alleen werken in de avonden is helaas niet mogelijk. Ben je gebonden aan schooltijden, neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar wat kan. 

Belangrijk voor deze functie is gevoel voor persoonlijke en algemene hygiëne en daarnaast beheers je Nederlandse taal. Als medewerker schoonmaak krijg je te maken met fysieke belasting en om te kunnen werken met de verschillende schoonmaakmiddelen moet je tenminste 17 jaar zijn. 

Het salaris is overeenkomstig FWG 15 van de CAO VVT,  vanaf € 13,82 bruto per uur (niveau 1 maart 2024), exclusief ORT,  en wordt in overleg met jou afgestemd. Aanvullend ontvang je ieder jaar 8% vakantiegeld in mei en 8,33% eindejaarsuitkering in november. De pensioenopbouw is goed geregeld via het PFZW en daarnaast ontvang je een gratis lidmaatschap van onze ledenorganisatie Zorgboogextra, kun je gebruik maken van diverse fiscale regelingen middels het MeerKeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden en ben je aanvullend verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid.

Solliciteren?
Je sollicitatie is van harte welkom via de sollicitatiebutton. Via de extra vragen in het sollicitatieformulier kun je jouw wensen m.b.t. de regio, uren en beschikbaarheid doorgeven. Wil je meer weten of een dagje meelopen? Neem dan contact op met de Talentboog, via telefoonnummer 06-20336878. Let op dit is een langlopende vacature zonder slutingsdatum, we gaan direct met je sollicitatie aan de slag en je ontvangt binnen 1 week bericht.

Iedere dag is anders bij ZorgboogSchoon 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Helmond

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
30 juni 2024

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |