Medewerker Welzijnsondersteuning

Als medewerker welzijnsondersteuning is het belangrijk dat je gastvrijheid hoog in het vaandel hebt staan. Je staat dicht bij de bewoners en zorgt voor gezelligheid in de huiskamer, onder andere door het aanbieden van activiteiten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan samen de krant lezen of een spelletje doen. Daarnaast bereid je, deels samen met bewoners, maaltijden en help je bij het nuttigen waar nodig. Ook andere lichte huishoudelijke werkzaamheden komen met regelmaat voor. Lijkt het jou geweldig om in deze functie werkzaam te zijn? Laat dan een open sollicitatie achter voor de functie van

 

Medewerker Welzijnsondersteuning

We zijn nog op zoek voor:

  • Franciscushof Lieshout, kleinschalig wonen
  • Mariëngaarde Aarle-Rixtel, kleinschalig wonen, Hurkersdreef (somatiek/psychogeriatrie)
  • Pannehoeve Helmond,grootschalig wonen
  • De Lindeboom Stiphout, kleinschalig wonen
  • St. Jozefsheil Bakel, grootschalig wonen
  • Ruijschenberg Gemert, kleinschalig wonen

Voor al deze locaties zijn diverse contractvormen bespreekbaar.

Wat ga je doen
Als medewerker welzijnsondersteuning kun je worden ingezet op de woonzorglocaties van de Zorgboog. Binnen de woonvormen wordt onderscheid gemaakt tussen kleinschalig wonen (maximaal 7 bewoners) en groepswonen (maximaal 15 bewoners).
Bij kleinschalig wonen wordt de warme maaltijd zelf bereid en maakt koken een groot deel uit van je werkzaamheden. Ook het verzorgen van de (strijk)was van bewoners kan tot je werkzaamheden behoren. Op groepswonen wordt de warme maaltijd geleverd en de (strijk)was uitbesteed. Is koken een passie van je? Dan past werken op kleinschalig wonen dus bijvoorbeeld bij je! Besteed jij de kookwerkzaamheden thuis liever uit, kies dan voor groepswonen.
Een medewerker welzijnsondersteuning wordt voornamelijk ingezet op woningen waar ouderen met dementie of somatische (lichamelijke) klachten verblijven.

De werktijden
De zorg gaat het hele jaar door, ook als je werkt als medewerker welzijnsondersteuning en meerzorg werk je ochtend-, middag- en avonddiensten (tot maximaal 22.00 uur), ook in de weekenden en op feestdagen. Een dienst is gemiddeld 4 tot 7 uur per keer. Het is een baan die veel flexibiliteit van je vraagt en daarom lastig te combineren is met een andere functie. Er wordt gewerkt volgens een wisselend rooster dat één maand van tevoren bekend is, je hebt twee werkweekenden per maand. Je mag één voorkeurs vrije dag(deel) per week aangeven die niet in het weekend valt. De arbeidsduur kan variëren per locatie en vacature. De meest voorkomende contractvorm bedraagt is 15 of 20 uur per week, 12 uur of 24 uur komt ook voor. Door de relatief korte werkdagen, is fulltime werken echter niet mogelijk.

Het salaris
De functie Medewerker Welzijnsondersteuning en meerzorg is ingeschaald in FWG 15 van de cao VVT. Het bruto uurloon start bij  € 13,30  dit is exclusief onregelmatigheidstoeslag (o.a. 60% op zon- en feestdagen en 38% op zaterdagmiddag), vakantiegeld (8% in mei) en eindejaarsuitkering (8,33% in november).

Doorgroeimogelijkheden
Wanneer je de functie van Medewerker Welzijnsondersteuning eigen hebt gemaakt en klaar bent voor de volgende stap, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk door te stromen naar de functie Meerzorg binnen bepaalde locaties waarbij je verantwoordelijk bent voor de 1 op 1 begeleiding van cliënten. Dit kan variëren van een wandeling, spelletje spelen, krant lezen of een kop koffie drinken. Voor deze functie zijn diverse mogelijkheden beschikbaar en kunnen we samen kijken of het passend is bij je persoonlijkheid. Er is ook een mogelijkheid voor de Medewerker welzijns- en zorgondersteuning. Hiervoor volg je eerst een korte cursus waarmee je het certificaat 'Individuele basiszorg' behaalt. Na het behalen mag je naast de reguliere taken, ook in de zorg ondersteunen bij het wassen en aankleden, helpen bij het opstaan en naar bed gaan en toiletgang. Deze functie wordt in de woonzorglocaties en ook in de wijkzorg ingezet. Daarnaast is het mogelijk om door te stromen in een BBL-opleiding, bijvoorbeeld Verzorgende C of IG. We kunnen samen kijken naar de best passende opleiding.

Interesse?
Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Je bent van harte welkom. In het sollicitatieformulier kun je alvast voorkeuren aangeven ten aanzien van woonvorm, doelgroep, regio en aantal uren. Heb je vragen over de mogelijkheden neem dan contact op met Yvonne van Meel (corporate Recruiter) via telefoonnummer 06-16138396. Je bent van harte welkom!

Goed om te weten
De vacature medewerker welzijn is een open vacature zonder sluitingsdatum, we gaan je sollicitatie bekijken en nodigen je eventueel uit voor een gesprek en de daarbij behorende uitleg over de taken van de functie. Bij een wederzijdse klik gaan we samen kijken waar de beste match zou kunnen zijn. Indien je wordt gematcht, volgt een kennismaking op de afdeling. 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Alle regio´s

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
30 april 2024

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |