Verpleegkundige

Rustig gelegen en toch op loopafstand van het park en een winkelcentrum vind je in Helmond-Noord zorgcentrum de Pannehoeve, onze gasterij, ook wel de grootste huiskamer, is het trefpunt in de buurt. We hebben verschillende relatief grote verpleegafdelingen voor mensen met dementie, en ook het wijkteam werkt vanuit hier.

Kortom de Pannehoeve is het bruisende middelpunt waar mensen en zorg samenkomen. Door onze grootte hebben we altijd ruimte om nieuwe collega's te verwelkomen, of je nu graag 24 uur per week werkt of toch liever 32 uur, het kan. Vanwege de grootte van onze locatie kunnen wij altijd een passend aanbod doen. Ben je

 

Verpleegkundige 1
en op zoek naar een levendige werkomgeving waarin je samen met en voor mensen werkt, kom dan eens kennismaken bij de Pannehoeve, de koffie (met appelgebak) staat voor je klaar.    


Oog voor kwaliteit in combinatie met zorg en welzijn
en natuurlijk affiniteit met mensen met dementie tenzij je voorkeur uitgaat naar de wijk, gecombineerd met de nodige flexibiliteit is de ideale match. Ook in de arbeidsduur zijn we flexibel, of je nu graag veel werkt of juist weinig, het kan in overleg allebei en een vast dagdeel (buiten het weekend om) vrij is bespreekbaar. We werken met een vooraf bekend rooster en in de nachtdienst werken we met een vast team die samen de nachten verdelen.

 

Wie zijn wij?
De Pannehoeve kenmerkt zich door relatief grote afdelingen met ongeveer 20 bewoners per afdeling, een flinke verbouwing een aantal jaren terug heeft er voor gezorgd dat de afdelingen volledig zijn aangepast aan de eisen van deze tijd. Iedere bewoner heeft een eigen (slaap)kamer en badkamer. De Pannehoeve kenmerkt zich door een huiselijke uitstraling zowel in de huiskamers, de keuken als op de eigen kamer. Het zorgleefplan is de basis van waaruit zorg wordt verleend, dat doen we met oog voor het welzijn van de bewoner. 

De Zorgboog is een professionele en toch informele organisatie, we gaan graag een langdurige relatie aan met elkaar, een contract voor onbepaalde tijd hoort daar natuurlijk bij. Het salaris ials verpleegkundige is conform FWG 40 van de cao VVT. De Zorgboog biedt je de ruimte je deskundigheid op peil te houden en wanneer je dat wilt je verder te ontwikkelen, dat kan in de breedte zijn of een doorgroeifuncie al dan niet in combinatie met een vervolgopleiding.
Als secundaire arbeidsvoorwaarden is er onder meer deelname in het pensioenfonds PFZW en de fiscale regeling reiskosten. Ook kun je extra vakantie dagen bijkopen en bieden we een gratis lidmaatschap aan voor Zorgboogextra en korting bij verscheidene verzekeraars.

Interesse of liever eerst kennismaken?
Direct solliciteren kan via de knop, je bent van harte welkom. En wil je eerst een keer sfeer komen proeven of heb je nog vragen, neem dan contact op met Yvonne van Meel, corporate recruiter, telefoon 06-16138396. 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Helmond - Pannehoeve

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum:
30 april 2024

Vacaturenummer:
518865

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |