Verzorgende IG vaste nachtdienst

Onze kleinschalige woningen in Brandevoort liggen erg gunstig tussen Helmond en Eindhoven. Ben jij enthousiast, flexibel en werk je graag in een team waar je voor elkaar klaar staat horen we heel graag van jou.

 

Verzorgende IG, vaste nachtdienst
8 uur per week, we kunnen samen kijken naar jouw mogelijkheden

 

Een frisse start
Er zijn inmiddels 4 woningen gerealiseerd bestemd voor ouderen met dementie, ieder voor 7 cliënten. Ze zijn gebouwd met de middelen van nu, helemaal bij de tijd en van alle gemakken voorzien. Dat is gemak voor de cliënt en de medewerker. Iedere bewoner heeft een eigen slaap-zitkamer met eigen badkamer. Verder is er een gezamenlijke woonkamer en keuken. Eind van dit jaar of begin volgend jaar hopen we een 4e woning te openen. Ben jij een zorgmens in hart en nieren en heb je affiniteit met mensen met dementie? Vind je het leuk om kleinschalig te werken en met elkaar een thuis te creëren met onze cliënten dan ben je van harte welkom. We vinden het belangrijk dat je moeiteloos kunt aansluiten bij de leefwereld van onze oudere cliënten en het niet erg vindt als zaken niet helemaal vlekkeloos verlopen. Als je daarnaast probleemoplossend bent ingesteld en de creativiteit hebt om te handelen als dat moet dan ben jij degene die we zoeken. Vanzelfsprekend heb je een diploma verzorgende IG.

Contracturen alleen nachtdienst
De contracturen zijn 18 uur, mede afhankelijk van jouw wensen. Het salaris is op gebaseerd op FWG 35 van de CAO VVT en omdat we graag een langdurige relatie aangaan, bieden we een contract voor onbepaalde tijd.Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een eindejaarsuitkering, een uitstekende pensioenregeling en een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden. Hiermee kun je je arbeidsvoorwaarden op maat maken, bijvoorbeeld voor extra verlof of voor fiscaal voordeel. Ook kun je extra vakantie dagen bijkopen en bieden we een gratis lidmaatschap aan bij Zorgboogextra. De Zorgboog is een professionele organisatie die scholing van haar medewerkers belangrijk vindt, je wordt hierin ook gefaciliteerd en er is ruimte om  je verder te ontwikkelen.

Interesse?
Daar zijn we blij mee, je sollicitatie is van harte welkom via de sollicitatiebutton. Wil je graag eerst meer informatie of een keer sfeer komen proeven, neem dan gerust contact op met Anke Goossens, Clustermanager, telefoon 06-42286092 of met Yvonne van Meel, Corporate Recruiter, telefoon 06-16138396. We spreken je graag.

 

 

 

 

 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Brandevoort kleinschalig wonen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkdagen:
Nacht

Sluitingsdatum:
31 mei 2024

Vacaturenummer:
555736

Contactpersonen:
Yvonne van Meel
mobiel: 06-16138396

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |