Coördinator Zorg (Verpleegkundige) kleinschalig wonen voor jonge mensen met dementie

Ken jij onze locatie Mariëngaarde al, gelegen in het dorpse Aarle-Rixtel? Hier biedt de Zorgboog verschillende vormen van zorg aan, passend bij de zorgvraag van de cliënt. Dat maakt van Mariëngaarde een hele diverse locatie waar voor iedereen wel een passend plekje is of het nu gaat om aandacht bieden of aandacht te ontvangen. We bieden graag een thuis voor zowel de cliënt als zijn of haar familie. Dat zie je ook terug binnen onze kleinschalige woningen voor jonge mensen met dementie, mensen die vaak nog volop in het leven staan en voor wie thuis wonen niet meer mogelijk is. Op 1 van de kleinschalige woningen voor jonge mensen met dementie is momenteel ruimte voor een

 

Coördinator Zorg (vanaf niveau 4 b.v. Verpleegkundige)
het gaat om een vacature voor 28 uur per week. Is 28 uur teveel dan ben je nog steeds van harte welkom en kijken graag wat dan bij je past

 

Binnen de Molendreef
Bieden we aan 21 vitale cliënten, verdeeld over 3 woningen in de leeftijd van 45 tot 70 jaar een veilige woon- en leefomgeving. Zelfstandigheid en eigen regie houden is hierin het doel van de cliënt en daarmee ook van ons. Dit doen we met veel flexibiliteit, creativiteit, zelfstandigheid en inlevingsvermogen. We bieden een vorm van wonen, welzijn en zorg geboden waarin niet de ziekte centraal staat, maar de leeftijd, de vitaliteit en de beleving.
De Molendreef is de eerste woonvoorziening voor jonge mensen met dementie in de regio Peelland. Als team werken we vanuit de zorgvisie "ontmoeten" en vertalen dit naar concreet handelen. De zorg wordt samen met de cliënt afgestemd op de persoonlijke situatie en wensen van de cliënt.

Als Coördinator Zorg ben je voor een aantal cliënten verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg, het regelen van opnames, het voeren van familiegesprekken en het deelnemen aan multidisciplinair overleg, het aansturen van de zorg en het maken van looproutes. Je bewaakt en bevordert hierin de kwaliteit en de continuïteit van het totale zorgverleningsproces. Natuurlijk werk je ook voor een belangrijk deel mee in de zorg waardoor je in verbinding blijft met de cliënten en je collega's. Er zal een warme overdracht plaatsvinden met de huidige coördinator zorg. Als coördinator zorg draai je ook mee in alle diensten, ook in de weekenden, de nachtdiensten worden ingevuld door onze vaste nachtdiensten, deze vallen niet onder alle diensten.

Zelfstandig met verbindende talenten
Ben je zelfstandig met verbindende talenten, flexibel ingesteld, stressbestendig en beschik je over goede sociale vaardigheden dan komen wij graag met jou in contact. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met (jonge) mensen met dementie en een Verpleegkundige diploma op niveau 4. We bieden de mogelijkheid om een extra scholing te volgen voor de specifieke doelgroep. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de functie van Coördinator Zorg, deze is ingeschaald in FWG 45 conform de cao VVT.
Je krijgt natuurlijk een contract voor onbepaalde tijd, daarnaast bieden we je een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan, bouw je pensioen op via het PFZW en kun je vanuit het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden onder andere extra vakantiedagen of een fiets kopen.

Interesse?
Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton, wil je eerst meer informatie of een keer meelopen? Neem dan gerust contact op met Elly van Rooy, clustermanager, via tel. 06-23091826 of Wilma van Cuijk, eveneens clustermanager, telefoon 0651019891. Je bent van harte welkom.

 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Mariëngaarde - Aarle-Rixtel

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum:
30 april 2024

Vacaturenummer:
547741

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |