Verzorgende IG, wijkteam Helmond Oost

Wijkteam de Pannehoeve in Helmond is actief in de aanleunwoningen van de Pannehoeve (voorheen verzorgingshuiszorg) én de wijk hierom heen. Onze grootste uitdaging is ervoor zorgen dat het welzijn en kwaliteit van leven van cliënten wordt verhoogd. Hiervoor zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken

 

Verzorgende IG
minimaal 16 uur per week, meerdere contractvormen zijn bespreekbaar


Werken in de wijkzorg
Wij werken volgens belevingsgerichte zorg, dit houdt in dat wij het belangrijk vinden dat een cliënt zoveel mogelijk zelf doet. Wij ondersteunen hierin door praktische tips en adviezen te geven, want door creativiteit en slimme aanpassingen kan een cliënt langer thuis blijven wonen en wordt de zelfredzaamheid in stand gehouden. Naast zorg die je biedt (wisselend van ADL-zorg tot voorbehouden handelingen), heb je een signalerende functie. Je hebt oog voor de cliënt en bent de eerste die het opmerkt als er iets verandert in de situatie.

In voor een lach en een traan
Wij zoeken collega’s met een warme en hartelijke persoonlijkheid en een grote dosis inlevingsvermogen, kortom je bent in voor een lach en traan. Eigenschappen die bij jou passen zijn uitstekende communicatieve vaardigheden, respectvol zijn en goed kunnen luisteren. 

Als team vinden we het belangrijk om iedereen op zijn of haar niveau in de eigen kracht te zetten. We zijn zelfsturend en vinden hoge zorgcontinuïteit - dezelfde gezichten bij cliënten - belangrijk. Op het wijkkantoor van de Pannehoeve is altijd iemand aanwezig om te sparren.. 

Welke eigenschappen passen bij jou?
Jouw talenten zijn het leggen van verbindingen en adviseren. Daarnaast ben je in het bezit van een diploma Verzorgende IG. Het salaris is ingedeeld in FWG 35 (tussen € 3256,53) van de cao VVT en bieden we jou een contract voor onbepaalde tijd, Door het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden kun jij je arbeidsvoorwaarden ook nog eens helemaal op maat maken, door bijvoorbeeld extra vakantiedagen te kopen of mee te doen aan het fietsplan.

Samen zorgen voor de beste kwaliteit van zorg voor onze cliënten, dat vinden we belangrijk binnen de Zorgboog. Als je in de wijkzorg gaat werken, betalen wij vanaf het niveau Verzorgende IG de kosten van het lidmaatschap voor inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. Het V&VN zet zich in voor een goede beroepsuitoefening en voor goede zorgverlening. Zodat jij met plezier kunt blijven werken én trots kunt zijn op je vak!

Interesse?
Laat dan direct je sollicitatie achter via de knop. Wil je komen sfeer proeven of meer informatie, neem dan gerust contact op met Angela van Dueren den Hollander (Clustermanager), via telefoonnummer 06-22789119 nof met Yvonne van Meel (Corporate Recruiter) via telefoonnummer 06-16138396. We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten.

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
de Pannehoeve - Helmond

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum:
30 april 2024

Vacaturenummer:
531759 + 531762

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |