Verzorgende IG

In het buitengebied van Deurne, ligt het kleine dorpje de Zeilberg. In dit dorp is de samenhorigheid groot en worden veel activiteiten ondernomen met buurtgenoten en de ouderen die verblijven in onze kleinschalige woonzorgboerderij en met de ouderen in de wijkzorg. Wil jij onderdeel worden van dit warme team én dorp? Kom ons dan versterken als


Verzorgende IG

Het aantal uren  is afhankelijk van jouw wensen, of je nu veel of weinig wilt werken, we hebben altijd een contractvorm die bij je past. Ook vinden wij het niet gek als je het werken in de wijk, wilt combineren met het werken op de woonzorgboerderij of andersom. Integendeel, we zien hier juist kansen in zowel voor jou als voor ons. We nodigen je van harte uit contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken dan wel met Elvira Adams (Clustermanager) via 06-51313738 of met Willemien Mutsers (adviseur Talentboog) via 06-53280892.

 

Kleinschalige woonzorgboerderij de Zeilberg 
Wat deze locatie zo uniek maakt, is de agrarische omgeving. De woonzorgboerderij beschikt over een achtererf, waar cliënten kunnen genieten van klein vee en een mooi uitzicht. Samen met de buurt wordt onze mooie moestuin bijgehouden en verzorgd.

De woonzorgboerderij bestaat uit vier woningen en iedere woning biedt woonruimte voor 7 cliënten. De cliënten hebben een gezamenlijke woonkamer en keuken, maar wel een eigen slaapkamer en badkamer. Onze cliënten verblijven hier 24 uur per dag en 7 dagen per week, waardoor er dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten gedraaid worden.

Wijkteam Zeilberg / Koolhof
Het werken in de wijk is al net zo bijzonder, je komt bij mensen thuis in de eigen omgeving. Dat maakt het werken natuurlijk afwisselend, daarnaast wordt er een beroep gedaan op je zelfstandigheid, je gaat veelal alleen op pad en dat geeft veel vrijheid en het fijne is, je hebt toch altijd de mogelijkheid terug te vallen op je collega's.

Binnen de Zorgboog werken wij volgens de Schijf van Vijf. Onze doelstelling is om ouderen zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis te laten wonen, zodat zij regie behouden over hun leven. Hierbij kijken we naar mogelijke ondersteuning die de naaste omgeving, vrijwilligers en mantelzorgers kunnen bieden. Dat doen we niet alleen in de wijk, ook op de woonzorgboerderij werken we met de schijf van vijf en blijven we uitgaan van de regie bij de cliënt zoveel als kan. Hierdoor kunnen wij gerichtere zorg bieden en meer mensen helpen die onze zorg echt nodig hebben.

Wie ben jij?
Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en passie voor je werk hebben, vinden wij nog veel belangrijker. Vanzelfsprekend ben jij in het bezit van een diploma Verzorgende IG (of vergelijkbaar) en heb jij affiniteit met de (ouderen)zorg. Je houdt van het werken in een klein dorp met die kenmerkende sfeer waarin je deel uitmaakt van de gemeenschap, wie of wat je ook bent. Als je in de wijk wilt werken of de combinatie wilt maken, dan is een rijbewijs wel handig, net als een auto. Zeilberg is redelijk uitgestrekt en heeft een groot landelijk gebied, waarbij een auto bijna een must is.

Wat bieden wij?
Vooral het werken in het een fijn team dat graag op zoek gaat naar hoe het ook kan. Daarnaast is een contract voor onbepaalde tijd vanzelfsprekend net als een goed salaris. De functie van Verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT en het salaris bedraagt maximaal € 3.256,53. De CAO VVT kent ook een volledige eindejaarsuitkering (13e maand) en ontvang je 8,33% vakantiegeld. De pensioenopbouw is geregeld via het PFZW. Als Zorgboogmedewerker ben je gratis lid van onze ledenorganisatie ZorgboogExtra met korting op dagjes uit en verzekeringen, en ben je verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid wanneer dat nodig mocht zijn. 

Interesse of een keertje meelopen?
Neem dan eens contact op met Elvira Adams (Clustermanager) via 06-51313738 of met Willemien Mutsers (adviseur Talentboog) via 06-53280892. Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton, we nemen dan binnen enkele dagen contact met je op. Je bent van harte welkom!

Is dit niet de vacature voor jou en ben je wel benieuwd wat de Zorgboog zoal te bieden heeft, bezoek dan eens 1 van onze ontmoetingsmomenten, we kijken graag samen met jou vanuit jouw talent naar welke mogelijkheden de Zorgboog jou kan bieden, Ontmoetingsmoment l Zorgboog | De Zorgboog (werkenbijdezorgboog.nl).

 

 

 

 

 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Deurne - Zeilberg

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
31 mei 2024

Vacaturenummer:
534101

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |