Helpende kleinschalig wonen

In het hart van de Jozefparochie in Deurne biedt de Zorgboog zorg met wonen aan mensen met dementie binnen 4 kleinschalige woningen, in de buurt van de Hoeksteen. Voor het compleet maken van het kernteam, het team van collega's rondom de bewoner zijn wij op zoek naar 1 of 2


Helpende
16, 24 of zelfs 28 uur per week, afhankelijk van wat jouw mogelijkheden zijn, kijken we graag samen met jou wat het beste past.


Zinvol werk
Als helpende ben je de spil in de dagelijkse zorg voor de bewoners. Samen met je collega's kijk je naar wat nog kan en hoe je hierbij het beste kunt aansluiten. Je neemt niet alles uit handen en laat de bewoner zelf doen wat hij of zij nog zelf kan. Het werk is erg afwisselend, van mensen helpen met het wassen en aankleden, het helpen bij de maaltijden en begeleiden bij dagdagelijkse bezigheden. Zo zorg voor een fijne dag voor onze bewoners en natuurlijk ook voor jezelf.


Wat breng je mee
Met een diploma Helpende in de Zorg ben je startklaar voor deze functie. Competenties die jou helpen je werk nog beter te doen, zijn onder meer het zelfstandig kunnen werken, sociaal vaardig zijn en flexibiliteit. Herken je hierin en heb je affiniteit met mensen met dementie dan leren we je graag beter kennen. En ben je een herintreder dan kan dit een mooi begin zijn om je loopbaan binnen de zorg weer op te pakken, een opfristraject eventueel gevolgd door een herintrederstraject staat voor klaar.

Het aanbod
Een afwisselende baan in een klein team waarin je volop meetelt, ook als helpende, voor bij voorkeur tenminste 16 uur per week met doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. De functie is ingedeeld in FWG 25 van de CAO VVT (maximaal € 2.928,86 - niveau 1 maart 2024). Hier bovenop ontvang je natuurlijk ORT en jaarlijks een eindejaarsuitkering. Aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn onder meer pensioenopbouw via het PFZW, een arbeidsongeschiktheidsverzekering, een gratis lidmaatschap van Zorgboog Extra met korting ontvangt op diverse uitjes en verzekeringen en de mogelijkheid tot b.v. de aankoop van een fiets of extra vakantiedagen.

Interesse
Daar zijn we blij mee, je bent van harte welkom. Wil je direct solliciteren, gebruik dan de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie of een keer meelopen, neem dan gerust contact op met Aron Teelen, Clustermanager, via telefoonnummer 06-47515778 of met de collega's van de Talentboog, telefoon 06-20336878. We ontmoeten je graag om te kijken wat er mogelijk is. Goed te weten dat we je sollicitatie direct in behandeling nemen, wacht daarom niet tot de sluitingsdatum, de vacature sluit wanneer we jou hebben gevonden.

 

 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Jozefparochie Deurne

Sluitingsdatum:
28 mei 2024

Vacaturenummer:
558392 + 558395

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |