GZ-psycholoog

Als vakgroep Psychologie binnen de Zorgboog staan we voor goede professionele zorg in een open en laagdrempelige sfeer en richten zich op de behandeling van (kwetsbare) ouderen en mensen met een (chronisch) lichamelijke aandoening of NAH. Ons team bestaat uit GZ- en basispsychologen, GZ psychologen in opleiding en een psychodiagnostisch medewerker.  In verband met onder meer pensionering zijn wij op zoek naar 1 of 2 collega's in de functie van 

GZ psycholoog
uren in overleg, af te stemmen op jouw behoefte.
Ook over wat je gaat doen, gaan we graag in gesprek, binnen de intramurale en revalidatiezorg hebben we verschillende specialistische afdelingen en uitdagende neventaken voor GZ-psychologen waar we graag meer over vertellen!

 

Vaste waarde in het team
Met de inzet van de GZ psycholoog als naaste collega van de arts geven we invulling aan de zorgvisie van de Zorgboog waarin positieve gezondheid en het echt leren kennen van onze cliënt centraal staat. Je staat op gelijke voet met de arts en bent de vaste waarde in het gedragsteam, waarin we multidisciplinair samenwerken. We zetten hiermee de stap naar het nog beter aansluiten bij de beleving en het welbevinden van de cliënt en de beweging van een medisch model naar een model waarin welzijn centraal komt te staan. Als vakgroep binnen de divisie Behandeling en Expertise (B&E) ben je onderdeel van een grote groep behandelaren en zorgmedewerkers en van daaruit werken we aan een persoonsgerichte, innovatieve en toekomstbestendige gezondheidszorg voor verschillende groepen cliënten.

Uitdagende taken binnen de intramurale setting
De cliëntgroep binnen de Zorgboog is namelijk heel divers en is er vaak sprake van complexe zorg, denk daarbij vooral aan de specialistische afdelingen zoals NAH(+), Geriatrische Revalidatie, jonge mensen met dementie en het hospice. Je hebt een sterke eigen verantwoordelijk ten aanzien van het mediatief behandelen en het afwijken van de protocollen. Onderzoek en advisering met betrekking tot omgang, stemming en plaatsing van bewoners staat hierbij centraal. Verder heeft de GZ-psycholoog een grote rol in het begeleiden van de masterpsychologen en zijn er voor de groep GZ-psychologen onderling vaste intervisiebijeenkomsten. Tenslotte zijn er interessante neventaken beschikbaar zoals het begeleiden van stagiairs masterpsychologen, deelname aan het divisie MT B&E als vakgroepcoördinator of deelname aan verschillende werkgroepen om te komen tot verder doorontwikkeling van belangrijke thema’s binnen de organisatie.

Wat bieden we
Naast dat je komt te werken in een warm team met een mooie mix van eigen verantwoordelijkheid en samenwerking, bieden we een stimulerende werkomgeving waarin je volop mee kunt denken in de doorontwikkeling naar de toekomst. Het team bestaat uit GZ-psychogen, psychologen, en een psychologisch medewerker. Verder zijn er binnen de vakgroep Psychologie collega’s die werken voor Zorgboog in Balans, onze eerstelijnspraktijk. We werken nauw samen in een informele setting waarin ruimte is voor ieders inbreng. In de keuze van het werkveld houden we rekening met de persoonlijke voorkeur. Evidence-based werken om de best mogelijke ondersteuning aan de cliënten te geven is belangrijk voor ons en door deelname aan het samenwerkingsverband Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen maken we een verbinding tussen wetenschap en praktijk.

Onbepaalde tijd
We gaan graag een langdurige relatie met elkaar aan, een contract voor onbepaalde tijd is vanzelfsprekend. Ook de eigen ontwikkeling krijgt de ruimte door de manier van werken en de participatie in onder andere kennis- en expertisenetwerken zoals het UKON en IECO. De functie is ingedeeld in FWG 65 van de CAO VVT (maximaal € 6.583,78, niveau 1 maart 2024). Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere een eindejaarsuitkering, een uitstekende pensioenregeling en een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden. Hiermee kun je arbeidsvoorwaarden op maat maken, bijvoorbeeld voor extra verlof of voor fiscaal voordeel. Bijzonder aan de Zorgboog / Zorgboog in Balans is verder een verzekering tegen arbeidsongeschiktheid en een gratis lidmaatschap van ZorgboogExtra met haar vele extra's zoals dagjes uit en kortingen bij verzekeringen e.d.

Geïnteresseerd?
Word je net als wij enthousiast van een omgeving waar je dicht bij de zorgverlening staat en je input ter harte wordt genomen, neem dan contact met ons op om met ons te kijken of onze manier van werken ook jou enthousiast maakt. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Jesse Smit, GZ psycholoog via telefoonnummer 0492-348324. Direct reageren kan natuurlijk ook, graag via de sollicitatiebutton rechtsboven. 

Goed te weten dat we direct ingaan op een sollicitatie en niet wachten tot de sluitingstermijn, de vacature kan hierdoor eerder sluiten. Heb je interesse, wacht dan niet en neem contact met ons op. Heb je vragen over de procedure neem dan contact op met Willemien Mutsers, de Talentboog, 06-53280892.

"Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld"

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Helmond

Sluitingsdatum:
31 mei 2024

Vacaturenummer:
564227

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |