Kraamverzorgende

De uitdaging van de Zorgboog - Kraamzorg is ouders een fijne zorgeloze kraamperiode bieden. Dit doen we door ervoor te zorgen dat ouders zich ontspannen en tevreden voelen en volop kunnen genieten van de kraamperiode. We leggen hen in de watten en bieden ruimte aan hun wensen. Onze klanten waarderen onze kraamverzorgenden gemiddeld met een 9.3, hier zijn we trots op. We zoeken mensen die net als wij dezelfde passie en toewijding hebben zodat we met elkaar deze kwaliteit kunnen behouden. Daarom zijn wij voor het gehele werkgebied van de Zorgboog op zoek naar

Kraamverzorgenden
In een persoonlijk gesprek maken we graag kennis en gaan we in op de contractvariant die het beste aansluit bij jouw wensen

Van ondersteuning tot en met verzorging

Als kraamverzorgende assisteer je de verloskundige tijdens de bevalling, zowel thuis als in het ziekenhuis. Na de bevalling verzorg je moeder en kind, geef je hulp bij borst- of flesvoeding en geef je voorlichting over de verzorging van de baby. Daarnaast houd je de gezondheid van moeder en kind nauwkeurig in de gaten en rapporteer je dit aan de huisarts en verloskundige. Vaak neem je ook een deel van de verzorging van andere gezinsleden op je.

Onderscheidend vermogen van de Zorgboog
Naast de uitstekende kraamzorg die we bieden onderscheiden we ons ook op andere gebieden. Het is bij de Zorgboog mogelijk om met zowel veel als weinig contracturen op rooster te werken. Daarnaast werken wij met wensroosters, dit houdt in dat je drie maanden van te voren je wensen aan de planners kunt doorgeven, hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Dit geeft rust en zorgt voor een goede balans tussen werk en privé. Jij zorgt goed voor anderen, wij vinden het belangrijk om dit ook voor jou te doen.


Warm hart voor de kraamzorg
Ben jij een gediplomeerde kraamverzorgende met een warm hart voor de kraam en heb jij een flexibele en oplossingsgerichte instelling? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken! Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve vaardigheden en woon je binnen een uur reisafstand vanaf Helmond. Rijbewijs en auto zijn in deze functie onmisbaar. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden (zoals de vergoeding voor de wachten en de ORT) zijn volgens de CAO kraamzorg, de functie is ingedeeld in FWG 35. Daarnaast kent de Zorgboog een uitgebreid Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, waarmee je bijvoorbeeld kunt deelnemen aan het fietsplan. Hoge kwaliteit en het stimuleren van ontwikkeling is erg belangrijk voor ons, hierdoor bieden we intervisies en scholingen aan, onder andere via het KCKZ.


Maak jezelf bij ons bekend!
Ben jij er klaar voor om je aan te sluiten bij een enthousiast, vooruitstrevend team dat bestaat uit ruim 100 kraamverzorgenden die iedere dag voor veel glimlachen en mooie momenten zorgen, laat dan direct je sollicitatie achter! Een keertje kennis maken of meer informatie opvragen? Dat kan bij Renée Janssens of Christien van Diesen, Afdelingshoofden Kraamzorg, via telefoonnummer 0492-504876. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Helmond en omgeving

Sluitingsdatum:
3 januari 2020

Startdatum:
in overleg

Contactpersonen:
Christien van Diesen
tel.: 0492-504876

Renee Janssens
tel.: 0492-504876

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |