Open Sollicitatie Vrijwilliger

Vrijwilligerswerk

Heb je het gevoel dat je iets wilt en kunt betekenen voor een ander, waarvoor je waardering, dankbaarheid of bijvoorbeeld een oprechte lach mag terug verwachten? Dan is vrijwilligerswerk iets voor jou!

Vrijwilligers zijn onmisbaar
Medewerkers van de Zorgboog worden dagelijks ondersteund door talrijke enthousiaste vrijwilligers. De ruim 1.100 enthousiaste vrijwilligers zorgen zij dagelijks voor de kers op de taart. Zo is het werk als vrijwilliger binnen een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie is enorm dankbaar. Een warme hand op de schouder, een grapje met een knipoog, het voorschotelen van een lekker kopje koffie of  het samen spelen van een spelletje zorgen ervoor dat de bewoners genieten. Een vrijwilliger kan hen net dat beetje extra aandacht geven.

Word jij onze nieuwe vrijwilliger?
Wij bieden onze vrijwilligers een fijne en warme huiselijke werkplek waar je echt gewaardeerd en gezien wordt. Een vrijwilliger heeft geen diploma's nodig, maar wel een gevoel van medemenselijkheid. Daarnaast wordt een juiste instelling, betrokkenheid en een persoonlijke houding verwacht. Vrijwilligers krijgen aansturing en begeleiding van de beroepskrachten die binnen de Zorgboog werken. Respect en wederzijds vertrouwen zijn hierbij van groot belang. Je kunt je aanmelden via onderstaande button.

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Helmond en omgeving

Sluitingsdatum:
31 december 2019

Startdatum:
in overleg

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |