Werken bij de Flexboog

Ben jij iemand die van veel afwisseling houdt, graag zelfstandig werkt en makkelijk contact legt met bewoners en collega’s? Dan past werken bij de Flexboog bij jou! De Flexboog is het ontmoetingsplein binnen de Zorgboog waar de flexibele inzet van zorgmedewerkers (minimaal inzet helpende) wordt gekoppeld aan de openstaande diensten binnen de intramurale en extramurale teams. Voor de Flexboog zijn wij altijd op zoek naar

Verzorgenden C/IG, Verpleegkundigen of studenten die momenteel een zorgopleiding volgen en het eerste leerjaar hebben afgerond
er zijn zowel mogelijkheden voor vaste contracturen als voor een oproepcontract


Werken bij de Flexboog
Wanneer je bij de Flexboog gaat werken, bepalen we samen met jou welke locaties en doelgroepen passend zijn. Werken bij de Flexboog is met name interessant wanneer je studeert en werkervaring wilt op doen, je graag flexibel wilt werken of wanneer je wilt ontdekken wat de Zorgboog allemaal te bieden heeft.

Jij bent geschikt voor de Flexboog wanneer je een zelfstandige en ondernemende collega bent die het als een uitdaging ziet om op verschillende plekken te werken en kennis te maken met meerdere ziektebeelden. Wanneer je kiest voor een oproepcontract, vragen we een minimale inzet van vier diensten per maand. Afhankelijk van je functie of het leerjaar van je studie dat je hebt afgerond, voer je taken uit die bij je bevoegd- en bekwaamheden horen.

Wat bieden wij?
Werken bij de Flexboog biedt zekerheid en alles is goed geregeld, voor zowel de korte als lange termijn. Denk aan pensioenopbouw, zekerheid van inkomen en afwisselend werk. Door je in te schrijven op diensten, bepaal je zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Hierdoor is werken in de zorg uitstekend met je privésituatie te combineren. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao VVT, je functie bepaalt in welke schaal je salaris wordt ingedeeld.


Interesse?
Wil jij je laten verrassen door de mogelijkheden van de Flexboog, maar heb je nog vragen? Dan kun je op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.30 uur contact opnemen via telefoonnummer 0492-348438 of via deflexboog@zorgboog.nl. Direct je sollicitatie achter laten kan via de sollicitatiebutton. Je bent van harte welkom bij de Flexboog!

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Helmond en omgeving

Startdatum:
in overleg

Contactpersonen:
De Werkboog
tel.: 0492-348402

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |