Verzorgende C/IG en Verpleegkundige in de Wijkzorg Gemert-Bakel

Werken in de wijkzorg is ieder dag anders en daarmee veelzijdig en uitdagend. In gemeente Gemert-Bakel zetten in totaal 6 teams bestaande uit meer dan 100 collega’s zich dagelijks in voor alle cliënten, jong en oud. Het doel: samen met cliënten op zoek gaan naar aanpassingen en mogelijkheden om cliënten zo lang mogelijk in een veilige omgeving thuis te laten wonen. Loop jij warm voor de wijkzorg, kom dan één van onze teams versterken als

Verzorgenden (C of IG) en Verpleegkundige
bekijk de mogelijkheden per wijkteam in het actuele overzicht hieronder

Wat de wijkzorg en -verpleging in Gemert-Bakel kenmerkt, is de gemoedelijke sfeer en fijne collega’s om mee te werken.


Werken binnen de gemeente Gemert-Bakel
Werken in de wijkzorg past bij jou wanneer je uitgaat van de eigen kracht van cliënten. Door creatief én het aanspreekpunt voor cliënten en hun naasten te zijn, zorg jij ervoor dat de eigen regie zo lang mogelijk behouden kan worden. Werkzaamheden die je uitvoert verschillen van ADL-zorg tot en met verpleegtechnische handelingen. Ook al werk je solistisch, je kunt altijd op je collega’s rekenen.


Momenteel is er in onderstaande wijkteams ruimte voor een nieuwe collega. Als Verzorgende C, Verzorgende IG of Verpleegkundige ben je van harte welkom, we kijken ernaar uit je te ontmoeten. Het genoemde aantal uren is een indicatie, heb je andere wensen, dan is dit altijd bespreekbaar. Jij zorgt goed voor onze cliënten, wij vinden het belangrijk om samen met jou te kijken naar een passend dienstverband.

  • Wijkteam Gemert-Noord, Elsendorp en Handel - 16 tot 20 uur per week
  • Wijkteam Maxima (werkzaam binnen de aanleunwoningen van de Ruijschenbergh) - 16 tot 20 uur per week
  • Wijkteam Bakel, Milheeze en de Rips - 16 tot 20 uur per week
  • Wijkteam Gemert-Centrum en de Mortel - 20 tot 24 uur per weekpleegkundige binnen wijkteam Gemert Centrum en de Mortel, voor 20 tot 24 uur per week

Wat voor collega past bij ons?
Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf bent en dat je vanuit passie invulling aan het vak geeft. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en blijf je rustig in onverwachte situaties. Ontplooiing en ontwikkeling staat centraal binnen de Zorgboog, hierdoor zijn er veel scholingsmogelijkheden om door te groeien en je te specialiseren. We bieden je direct een contract voor onbepaalde tijd, met passende arbeidsvoorwaarden via de cao VVT.


Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Gebruik hiervoor de sollicitatieknop rechts boven. Wanneer je een voorkeur hebt voor een wijkteam, kun je dit in het sollicitatieformulier bij ‘ruimte voor extra opmerkingen aangeven’. Heb je nog vragen, wil je een keer meelopen of ons ontmoeten, dan mag je contact opnemen met Bart Graste (Hoofd wijkzorg en -verpleging Gemert-Bakel), via telefoonnummer 06-13036106. Je bent van harte welkom bij de wijkzorg!

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Wijkzorg Gemert en Bakel

Sluitingsdatum:
7 januari 2020

Startdatum:
in overleg

Contactpersonen:
Rens de Haas
tel.: 0492-338844

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |