Verzorgenden en Verpleegkundigen binnen de Wijkzorg in Laarbeek

Binnen de wijkzorg en -verpleging in gemeente Laarbeek zorgen we vanuit ons hart en passie voor het vak voor onze cliënten, dit zijn niet alleen ouderen. Ook al is ons werk individueel, we werken samen aan het geluk van en een veilige woonomgeving voor onze cliënten. In totaal zetten 6 teams bestaande uit helpenden, verzorgenden, (wijk)verpleegkundigen en teamcoördinatoren zich in gemeente Laarbeek dagelijks in voor de best mogelijke zorg. Om deze mooie manier van zorg te blijven bieden, willen wij onze teams graag aanvullen met

Verzorgenden (C en IG) en Verpleegkundigen
verderop in de vacaturetekst worden per wijkteam de openstaande vacatures genoemd

‘De groenste gemeente van Europa’ is wat de gemeente Laarbeek kenmerkt. Collegialiteit en nét een stapje extra zetten voor onze cliënt is wat onze teams kenmerkt, hier zij we trots op. Daarnaast maakt het dorpse gevoel in alle kernen ons werk erg prettig. We staan er niet alleen voor, er is ondersteuning vanuit verschillende andere instanties om het welzijn van de cliënten zo optimaal mogelijk te houden.

Wat houdt het in om in de Gemeente Laarbeek te werken?
Onze wijkteams leveren zorg in de dorpen Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout. Wanneer je bij ons komt werken, kijken we samen met jou welk wijkteam past bij jou als persoon en bij jouw voorkeuren met betrekking tot het rooster. De zorg die we leveren varieert van basiszorg tot het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. In de wijk ben je het vaste gezicht voor de cliënten en zorg je ervoor dat de zorg zo goed mogelijk is afgestemd op de aangegeven behoeften en wensen.

In onderstaande teams willen wij graag nieuwe collega’s verwelkomen. Heb je met betrekking tot het aantal uren andere wensen, dat bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek. Ook als Verpleegkundige ben je vanzelfsprekend van harte welkom.

  • Verzorgende C en IG binnen wijkteam Beek en Donk Hermelijn, voor 16 tot 24 uur per week
  • Verpleegkundige binnen wijkteam Beek en Donk Hermelijn, voor 24 tot 28 uur per week
  • Verzorgende C en IG binnen wijkteam Beek en Donk Dorp, voor 16 tot 24 uur per week 
  • Verpleegkundige binnen wijkteam Beek en Donk Dorp, voor 28 tot 36 uur per week
  • Verzorgende IG binnen wijkteam Lieshout - Mariahout, voor 16 tot 20 uur per week 
  • Verzorgende IG binnen wijkteam Aarle-Rixtel dorp, voor 16 tot 20 uur per week
  • Verzorgende C binnen wijkteam Aarle-Rixtel Zonnetij, voor 16 tot 20 uur per week

Wie ben jij?
Jij haalt plezier uit je werk door te doen waar je goed in bent; het verzorgen, begeleiden en ondersteunen van cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving. Daarnaast houd je het hoofd koel in onvoorziene situaties, ben je zelfstandig en creatief. Maar het belangrijkste is dat je een fijne en warme collega bent. Door middel van scholingen en cursussen die de Zorgboog biedt houden we jou bevoegd en bekwaam. Tenslotte kun je direct een contract voor onbepaalde tijd met ons aangaan. Het salaris is afhankelijk van je functie en net als de overige arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT.

In jouw interesse gewerkt?

Direct solliciteren kan via de knop rechtsboven, heb je een voorkeur voor een bepaald wijkteam, dan kun je dit bij ‘ruimte voor extra opmerkingen’ aangeven. Eerst een keer kennis maken of heb je nog vragen, dan mag je contact opnemen met Anke Jacobs (Hoofd Wijkzorg en -verpleging Laarbeek), via telefoonnummer 06-21873308. Welkom bij de Zorgboog!

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Gemeente Laarbeek

Sluitingsdatum:
7 januari 2020

Startdatum:
in overleg

Contactpersonen:
Anke Jacobs
mobiel: 06-21873308

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |