Verzorgende IG Wijkzorg en -Verpleging Asten of Someren

Werken in de wijkzorg betekent iedere dag vol overgave met de best mogelijke zorg klaar staan voor de cliënten. Ook in de regio Asten, Someren, Geldrop en Mierlo werken we samen in hechte teams waarin ieders talent de ruimte krijgt. Om samen te bouwen aan het geluk van ouderen, zijn wij zowel voor het wijkteam in Asten als in Someren op zoek naar

Verzorgende IG
ca. 20 uur per week (het aantal uren is een indicatie, we vinden het belangrijk om samen met jou te kijken naar een passend dienstverband)


Werken in de wijk
Als Verzorgende IG weet je wat je werk inhoudt, want de warme zorg voor ouderen zit in je bloed. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor de cliënt, familie en andere disciplines. Je signaleert veranderingen in het gedrag van cliënten en schakelt snel met andere partijen als de situatie daarom vraagt. Ook al werk je solistisch, je kunt altijd op de steun van je collega’s rekenen.


Wie ben jij
Jij werkt graag zelfstandig en haalt veel werkplezier uit het één-op-één contact met de cliënt. Je voelt aan wat de cliënt nodig heeft en hoe je het verschil kunt maken, zodat je echt een bijdrage levert aan de kwaliteit van leven. Je bent positief ingesteld, respectvol en in voor een lach en traan. Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een diploma Verzorgende IG of gelijkwaardig.

Wat bieden we je
Een zelfstandige functie in een hecht en warm team, een salaris op basis van FWG 35, een contract voor onbepaalde tijd en je kunt in aanmerking komen voor een leaseauto waarmee je je in de wijk in een ontzettend leuke auto snel van A naar B kunt bewegen. Via het uitgebreide meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden is het mogelijk om bijvoorbeeld extra verlofuren te kopen of mee te doen aan het fietsplan. Daarnaast bieden we korting op je zorgverzekering bij IZZ, VGZ of CZ en een gratis lidmaatschap op Zorgboogextra. Verder is de Zorgboog is een professionele en tegelijkertijd informele organisatie die volop kansen biedt aan mensen met de wens zich verder te ontwikkelen dan wel door te specialiseren dan wel om verder te leren naar b.v. verpleegkundige.

Interesse?
Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen en erachter te komen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton rechtsboven. Vanzelfsprekend mag jij je voorkeuren aangeven voor een aantal uren en wijkteam, zodat je werk en privé goed kunt combineren. Fieke Kamphuis (Hoofd wijkzorg en -verpleging) kan je al je vragen beantwoorden met betrekking tot het werken in de wijkzorg, je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-21873314. Je bent van harte welkom bij de Zorgboog.

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Wijkzorg Asten - Someren

Sluitingsdatum:
7 januari 2020

Startdatum:
in overleg

Contactpersonen:
Fieke Kamphuis
mobiel: 06-21873314

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |