Verzorgende IG Wijkzorg en -Verpleging Helmond

In Helmond, een kleine, gezellige stad met verschillende wijken, staan we vanuit de Zorgboog met meerdere wijkteams klaar voor alle cliënten. Achter iedere deur schuilt een ander verhaal, hierdoor leren wij veel van onze cliënten, zowel jong als oud. Wij zorgen vanuit ons hoofd en hart en vanwege de toenemende zorgvraag heten we nieuwe collega's van harte welkom. Ben jij

Verzorgende IG of Verpleegkundige
24 uur per week (minder of meer uren, ook dat kan)


en is het werken in de wijk op je lijf geschreven, dan kijken we graag met jou naar jouw wensen en wat hierin het beste past. Denk aan welk team past bij je, hoeveel uren wil je werken, in welke functie etc. We werken met verschillende wijkteams zowel in hartje stad als een wijkteam in 1 van de meer dorpse kernen zoals Stiphout, Brouwhuis en Mierlo-Hout. Er is daarom altijd een team dat bij je past.

Bij mensen thuis
In de wijk werk je alleen met terugval op je team, je komt bij de mensen thuis in hun persoonlijke leefomgeving en naast het bieden van zorg (van ADL zorg tot voorbehouden handelingen), ondersteunen we de cliënt met praktische tips en adviezen waardoor hij langer thuis kan blijven wonen. Naast een signalerende rol waardoor je veranderingen bij de cliënt opmerkt heb je ook een begeleidende rol richting de cliënt en ook richting leerlingen op hun weg naar hun diploma in de zorg.

Ben je op zoek naar een lach en een traan in je werk
en ben je een warme en hartelijke persoonlijkheid met een grote dosis inlevingsvermogen dan ontvangen we je met open armen. Eigenschappen die bij jou en ons passen zijn goede communicatieve vaardigheden, respectvol naar elkaar en goed kunnen luisteren. De Zorgboog is een professionele en toch informele organisatie met ruimte om jezelf  verder te ontwikkelen. Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd, het salaris is afhankelijk van je functie (verzorgende IG - fwg 35 en verpleegkundige - fwg 45) en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT. Door het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden kun jij je arbeidsvoorwaarden ook nog eens helemaal op maat maken, door bijvoorbeeld extra vakantiedagen te kopen, fiscaal voordeel of mee te doen aan het fietsplan.

Waar kun je aan de slag?

In de binnenstad, of juist meer aan de rand in 1 van de oorspronkelijke kerkdorpen, er is altijd een team dat bij je past. Het aantal uren is afhankelijk van jouw wensen. Ook wanneer je alleen avonden of weekenden wilt werken, ben je van harte welkom. Met name in wijkteam Pannehoeve - de bus zijn we nu op zoek naar een verzorgende IG voor 24 uur per week, ook in de volgende teams is ruimte voor een nieuwe collega;

  • wijkteam Stiphout / Mierlo-Hout,
  • wijkteam Helmond Oost,
  • wijkteam Pannehoeve / de Bus,
  • wijkteam Centrum / Tolpost,
  • wijkteam Mierlo-Hout,

Heb je een voorkeur voor een bepaald wijkteam of uren, geef dat dan gerust aan in je sollicitatie, we houden er rekening mee.

Interesse?
Laat dan direct je sollicitatie achter via de knop rechtsboven. Wil je graag eerst sfeer proeven of meer informatie, neem dan gerust contact op met Judy Bakens (Hoofd wijkzorg en -verpleging Helmond), via telefoonnummer 06-13808367. Je bent van harte welkom! 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Helmond

Sluitingsdatum:
7 januari 2020

Startdatum:
in overleg

Contactpersonen:
Judy Bakens
mobiel: 06-13808367

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |