(Psychiatrisch) Verpleegkundige (groepswonen somatiek)

Vrijwel in het centrum van Aarle-Rixtel, maar toch rustig gelegen ligt voormalig klooster Mariëngaarde, een thuis voor mensen die intensieve verzorging nodig hebben, maar ook aan mensen die het nog prima zelf kunnen. Afdeling de Hurkersdreef  bestaat uit 2 groepswoningen voor somatische cliënten. Vanwege de toekenning van meerzorg kunnen we ons team versterken met een extra collega in de functie van

Verpleegkundige
24 uur per week, aantal uren in overleg afhankelijk van jouw wensen

Afdeling de Hurkersdreef
Binnen de Hurkersdreef bieden we zeer intensieve verzorging, verpleging en revalidatie aan. Uniek aan onze afdeling met groepswonen is de gespecialiseerde zorg aan lichamelijk zieke cliënten met gedrags- of psychische problematiek. Ook in deze zorg staat de cliënt en zijn of haar welzijn centraal. De zorg wordt geboden op bais van het zorgleefplan.

We ontvangen je met open armen
Ben jij zelfstandig met verbindende talenten, betrokken en sociaal vaardig, dan ontvangen we je met open armen. Vanzelfsprekend beschik je over een diploma (psychiatrisch) verpleegkundige (met geldige BIG-registratie). Het salaris is gebaseerd op FWG 40 van de cao VVT. Als secundaire arbeidsvoorwaarden is er onder meer deelname in het pensioenfonds PFZW en de fiscale regeling reiskosten. Ook kun je extra vakantie dagen bijkopen en bieden we een gratis lidmaatschap aan bij Zorgboogextra. De Zorgboog is een professionele organisatie die scholing van haar medewerkers belangrijk vindt, je wordt hierin ook gefaciliteerd en er is ruimte om door te groeien naar b.v. Coördinator Zorg of 1e verpleegkundige.

Interesse?
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Elly van Rooy, hoofd Woonverpleging, via telefoonnummer 06-23091826, ook wanneer je een keertje wilt meelopen of kennis wilt maken met het team. Overtuigd dat deze baan bij je past? Laat dan via de knop rechtsboven direct je sollicitatie achter. Je bent van harte welkom! 

 

 

 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Mariëngaarde - Aarle-Rixtel

Sluitingsdatum:
7 januari 2020

Startdatum:
in overleg

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |