Verzorgende IG of Verpleegkundige groepswonen psychiatrie

In de Pannehoeve in Helmond bieden we zorg en begeleiding aan een aantal ouderen met zowel fysieke als psychiatrische beperkingen, het team van deze afdeling staat klaar om een nieuwe collega te verwelkomen in de functie van

 

Verzorgende IG of Verpleegkundige
24 tot 30 uur per week, fulltime is bespreekbaar evenals een kleiner contract, afhankelijk van jouw wensen.

 

Bijzondere doelgroep
De groepswoning is gevestigd op de 2e etage van de Pannehoeve en biedt beschermd wonen met zorg en behandeling aan ouderen met somatische en psychiatrische problemen. De zorg voor deze ouderen vraagt om een specifieke benadering. Er is nauwe samenwerking met de GGZ. Zij bieden de ambulante psychiatrische behandeling en verzorgen ook de scholingen voor medewerkers die nieuw binnenkomen. Naast verzorging en begeleiding van onze cliënten, sta je in contact met familie, mantelzorgers en vrijwilligers en voer je verpleegtechnische handelingen uit op basis van je kwalificatie.

Verzorgende IG of Verpleegkundige
Ben jij een gediplomeerd Verzorgende IG of Verpleegkundige met ervaring in de psychiatrie, dan ben jij de geschikte kandidaat om ons team compleet te maken. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn afkomstig uit de cao VVT, het salaris is ingeschaald in FWG 35 of FWG 40, dit is afhankelijk van je functie. Als secundaire arbeidsvoorwaarden is er onder meer deelname in het pensioenfonds PFZW en de fiscale regeling reiskosten. Ook kun je extra vakantiedagen bijkopen en bieden we een gratis lidmaatschap aan bij Zorgboogextra. De Zorgboog is een professionele organisatie die scholing van haar medewerkers belangrijk vindt, je wordt hierin ook gefaciliteerd en er is ruimte om je verder te ontwikkelen.

Interesse?
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Corrie van der Gaarden, hoofd woonverpleging, via telefoonnummer 06-12910210. Ook wanneer je een keer wilt meelopen of kennis wilt maken met het team. Overtuigd dat deze baan bij je past? Laat dan via de knop rechtsboven direct je sollicitatie achter. Je bent van harte welkom bij de Zorgboog!

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Pannehoeve - Helmond

Sluitingsdatum:
16 december 2019

Startdatum:
in overleg

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |