Wijkverpleegkundige Wijkteam Helmond Oost

Wijkteam Helmond Oost is één van de dertig wijkzorgteams die iedere dag passende zorg in het gehele werkgebied van de Zorgboog aan cliënten biedt. Om het team aan te vullen zijn we op zoek naar een deskundige

Wijkverpleegkundige
vanaf 24 uur per week, we komen graag met je in contact om je wensen te bespreken

De basis van de functie wijkverpleegkundige is dat je indiceert, coördineert en toe ziet op de juiste zorg, samen met je collega's en andere disciplines zoals huisartsen, familie en mantelzorgers. In de wijk heb jij het totaaloverzicht en breng je problemen in kaart. Naast het (her)indiceren van cliënten en het opstellen en bijwerken van zorgleefplannen, werk je mee in de zorg.

Werken bij de Zorgboog
Kwaliteit van zorg staat hoog in het vaandel bij de Zorgboog, hierdoor bieden we veel (bij)scholingsmogelijkheden aan. Je kunt je bijvoorbeeld verdiepen in oncologie, palliatieve zorg of lid worden van het verpleegtechnisch team. Vanzelfsprekend ben jij in het bezit van een HBO-V diploma en een geldige BIG-registratie. Een auto en rijbewijs zijn onmisbaar in deze functie, beschik je hier nog niet over, dan kun je in aanmerking komen voor een leaseauto. De functie is ingedeeld in FWG 50 van de cao VVT. Via het uitgebreide meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden is het mogelijk om bijvoorbeeld extra verlofuren te kopen of mee te doen aan het fietsplan.

Solliciteren
Het lijkt ons ontzettend leuk om met jou in gesprek te gaan, ben jij overtuigd dat deze baan bij je past, laat dan direct je sollicitatie achter via de knop rechtsboven. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Judy Bakens, via telefoonnummer 06-13808367.  

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Wijkzorg Helmond

Sluitingsdatum:
10 januari 2020

Startdatum:
in overleg

Contactpersonen:
Judy Bakens
mobiel: 06-13808367

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |