Verzorgende (IG) wijkzorg Deurne

Werken in de wijkzorg betekent iedere dag opnieuw het verschil maken voor cliënten. Zij zijn blij met jouw hulp en jouw komst maakt hun dag prettiger en mooier. Binnen de wijkzorg in Gemeente Deurne zetten in totaal 7 teams zich elke dag in om persoonlijke en mensgerichte zorg en verpleging te verlenen. De eigen regie en zelfredzaamheid van onze thuiswonende cliënten staan hierbij centraal. Jij kunt hier onderdeel van uit maken, door ons in Deurne Centrum te versterken als

Verzorgende (IG)
alle contractvarianten zijn bespreekbaar, bijvoorbeeld 16 of 20 uur per week

Werken binnen de gemeente Deurne
Achter elke voordeur schuilt een andere persoonlijkheid, sfeer en zorgvraag. Bij sommige cliënten ben je na het aantrekken van steunkousen klaar, terwijl andere cliënten meer zorg en aandacht vergen. Zo help je cliënten ook bij de ADL-zorg en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Ook al werk je solistisch, je kunt altijd op je collega’s rekenen.


Momenteel zijn wij wegens pensionering op zoek naar een aantal nieuwe collega's die samen met ons in en rondom de Nieuwenhof (Deurne Centrum) zorg bij cliënten thuis willen verlenen. Alle contractvarianten zijn bespreek, zoals werken in de vaste avonddienst. We stemmen jouw wensen af op onze mogelijkheden.

Wie ben jij
Goed in je werk zijn is één ding, doen wat je leukt vindt en passie voor je werk hebben vinden wij nog belangrijker. Als team proberen we het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor cliënten en elkaar. Ontplooiing en ontwikkeling staat centraal binnen de Zorgboog, hierdoor zijn er veel scholingsmogelijkheden om door te groeien en je te specialiseren. We bieden je direct een contract voor onbepaalde tijd, met passende arbeidsvoorwaarden en inschaling conform FWG 35 via de cao VVT. Een auto en rijbewijs zijn onmisbaar in de wijkzorg. Ben je nog niet bezit van een eigen auto, kijk dan samen met ons naar de mogelijkheden om een leuke Zorgboog-auto te leasen!


Solliciteren
Wij kijken ernaar uit dat je onze nieuwe collega wordt. Jij ook? Solliciteer dan direct via de knop rechts boven. Heb je nog vragen, wil je een keer meelopen of ons ontmoeten, dan mag je contact opnemen met Ilona op den Camp (Hoofd wijkzorg en -verpleging Deurne), via telefoonnummer 06-21561287. Je bent van harte welkom bij de wijkzorg.

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Wijkzorg gemeente Deurne

Sluitingsdatum:
7 januari 2020

Startdatum:
in overleg

Contactpersonen:
Ilona op den Camp
mobiel: 06-21561287

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |