Verzorgende IG kleinschalig wonen PG

De deuren van de kleinschalige woningen Hove Vogelsanck in Gemert Noord zijn alweer 1 jaar open. Voor de prachtig gelegen locatie hebben we nu ruimte voor een nieuwe collega

Verzorgende IG
voor 28 uur per week, andere uren is in overleg altijd mogelijk

Hove Vogelsanck heeft 4 ruime appartementen, ieder voor 7 mensen. 3 Appartementen zijn op de begane grond grenzend aan een gezamenlijke tuin en 1 op de 1e verdieping. 3 van deze appartementen zijn bestemd voor mensen met dementie, voor deze woningen zijn we op zoek naar een nieuwe collega. De appartementen zijn helemaal bij de tijd en van alle gemakken voorzien. Dat is gemak voor de cliënt en de medewerker. Iedere bewoner heeft binnen het appartement een eigen zit- annex slaapkamer met een eigen aangrenzende badkamer. Verder is er een gezamenlijke woonkamer en keuken. 

Een frisse blik en gericht op de toekomst
Ben jij een verzorgende IG die toe is aan een nieuwe werkplek dan nodigen we je van harte uit om ons team te komen versterken. Hoewel we alweer een jaar meedraaien, zijn er altijd zaken die weer verbeterd kunnen worden. Vind je het leuk daar je steentje aan bij te dragen en ben je probleemoplossend ingesteld dan ontvangen we je met open armen. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met de doelgroep en een diploma als verzorgende IG. Het salaris van een Verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35 van de cao VVT. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een eindejaarsuitkering, een uitstekende pensioenregeling en een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden. Hiermee kun je arbeidsvoorwaarden op maat maken, bijvoorbeeld voor extra verlof of voor fiscaal voordeel.  

Interesse?
Daar zijn we blij mee, je sollicitatie is van harte welkom via de sollicitatiebutton rechtsboven. Wil je graag eerst meer informatie of een keertje meelopen, neem dan gerust contact op Frank Hermans, Hoofd Woonverpleging via telefoonnummer 06-51257168.

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Hove Vogelsanck - Gemert

Sluitingsdatum:
7 januari 2020

Startdatum:
in overleg

Contactpersonen:
Frank Hermans
mobiel: 0651257168

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |