Medewerker ZorgboogSchoon, meerdere locaties

Onze schoonmaakdienst, ZorgboogSchoon, is op zoek naar hardwerkende, flexibele en representatieve collega's. Het aantal uren varieert tussen de 10-20 uur per week, ook een oproepcontract behoort tot de mogelijkheden.

ZorgboogSchoon is verantwoordelijk voor uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Zowel op onze zorglocaties en de algemene ruimtes als bij mensen thuis. Naast schoonmaakwerkzaamheden, kunnen diverse ondersteunende werkzaamheden ook tot je taken behoren. Denk hierbij aan het verschonen van bedden en het doen van de afwas.

Je werkt volgens een schoonmaakprogramma en bent flexibel inzetbaar, hiermee bedoelen we flexibiliteit binnen verschillende locaties en werktijden. De werktijden liggen met name in de ochtend, jouw werkdag zal meestal om 07.00 uur 's ochtends beginnen. Op een aantal locaties kun je ook ingepland worden voor een midddag-, avond-, of weekenddienst (tot ongeveer 20:00 uur).

Ben jij de flexibele en enthousiaste collega waar wij naar op zoek zijn, dan willen we graag kennis met je maken. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met ouderen, weet je van aanpakken, heb je gevoel voor persoonlijke en algemene hygiëne en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. In deze functie moet je rekenen op fysieke belasting. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao VVT, de functie is ingedeeld in FWG 10 van de CAO VVT (minimumloon).

Solliciteren?
Je sollicitatie is van harte welkom via de sollicitatiebutton rechtsboven. Via de extra vragen in het sollicitatieformulier kun je jouw wensen en beschikbaarheid doorgeven.

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
in overleg

Sluitingsdatum:
31 december 2019

Startdatum:
in overleg

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |