Verzorgende C/IG wijkteam Helmond centrum/ Tolpost

In Helmond, een kleine, gezellige stad met verschillende wijken, staan we vanuit de Zorgboog met meerdere wijkteams klaar voor alle cliënten. Achter iedere deur schuilt een ander verhaal, hierdoor leren wij veel van onze cliënten, zowel jong als oud. Wij zorgen vanuit ons hoofd en hart en vanwege de toenemende zorgvraag heten we nieuwe collega's van harte welkom!

Verzorgende
C/IG voor wijkteam Helmond-Centrum/Tolpost
 24 uur per week

Bij mensen thuis
In deze wijk bieden wij zorg en verpleging aan cliënten in de thuissituatie. Ons uitgangspunt is om cliënten te stimuleren zolang mogelijk zelfredzaam te blijven en de regie over het leven te behouden, samen met familie, mantelzorgers en het sociale netwerk. Binnen wijkteam Helmond Centrum/Tolpost zijn we op zoek naar een Verzorgende C of Verzorgende IG voor alle diensten. In deze wijk wonen cliënten met verschillende sociale maatschappelijke achtergronden. Dit maakt ons werk uitdagend en divers. Je komt in een warm en enthousiast team terecht, waar we veel voor elkaar over hebben en voor elkaar klaar staan.

Wie ben jij?
Jij bent sociaal vaardig, hebt inlevingsvermogen, bent creatief in het denken in oplossingen én je kan zelfstandig werken. Daarnaast ben je in het bezit van een diploma verzorgende (C of IG). Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd en het salaris is afhankelijk van je functie, verzorgende C - FWG 30 (maximaal € 3013,60) en verzorgende IG - FWG 35 (maximaal € 3256,53). Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT. Door het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden kun jij je arbeidsvoorwaarden ook nog eens helemaal op maat maken, door bijvoorbeeld extra vakantiedagen te kopen, fiscaal voordeel of mee te doen aan het fietsplan.

Samen zorgen voor de beste kwaliteit van zorg voor onze cliënten, dat vinden we belangrijk binnen de Zorgboog. Als je in de wijkzorg gaat werken, betalen wij vanaf het niveau Verzorgende IG de kosten van het lidmaatschap voor inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. Het V&VN zet zich in voor een goede beroepsuitoefening en voor goede zorgverlening. Zodat jij met plezier kunt blijven werken én trots kunt zijn op je vak!

Interesse?
Laat dan direct je sollicitatie achter via de sollicitatiebutton. Wil je graag eerst sfeer proeven of meer informatie, neem dan gerust contact op met Rebecca de Laat (Clustermanager) via 06-10928033. Of met Yvonne van Meel (Corporate recruiter) via telefoonnummer 06-16138396. Je bent van harte welkom! 

 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Helmond

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum:
30 april 2024

Vacaturenummer:
559712

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |