Verzorgende IG - wisselende dienst of vaste nachtdienst

In het pittoreske Lieshout, ligt aan de rand van het centrum Franciscushof bestaande uit het logeerhuis Plezant en 1 kleinschalige woning voor mensen met dementie zijn. Voor deze woning zijn we op zoek naar een 

 

Verzorgende IG / wisselende dienst overdag of vaste nachtdienst
vanaf 16 uur per week, er zijn diverse contract mogelijkheden


Groots in het klein
Franciscushof is een kleine locatie, dichtbij de gemeenschap waar we, naast het logeerhuis, ook zorg bieden aan mensen met dementie. Met een klein team zijn we verantwoordelijk voor de zorg van 8 cliënten. Als Verzorgende IG hebben we een begeleidende, verzorgende en ondersteunende rol. Je werkt zelfstandig op deze kleine locatie en voelt je thuis binnen het kleinschalige, een medewerker welzijn ondersteunt je in de huiskamer. Binnen Franciscushof werken we met een vaste nachtdienst, je rooster bestaat uit wisselende diensten met alleen incidenteel een nachtdienst. 


Open, sensitief, integer en warm
is op jou van toepassing, ben je daarnaast ook nog verzorgende IG en toe aan verandering van werkplek dan ontvangen we je met open armen. Het is fijn als je een geldige BHV hebt of anders de bereidheid hebt deze te behalen. Het salaris is op basis van de CAO VVT, als verzorgende IG ben je ingeschaald in FWG 35 (maximaal € 3256,53). We gaan graag een langdurige relatie met elkaar aan, een contract voor onbepaalde tijd hoort daar bij. Verder behoren tot de secundaire arbeidsvoorwaarden onder meer een eindejaarsuitkering, een uitstekende pensioenregeling en een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden. Hiermee kun je arbeidsvoorwaarden op maat maken, bijvoorbeeld voor extra verlof of voor fiscaal voordeel. Als medewerker van de Zorgboog ben je daarnaast extra verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid en ben je gratis lid van ZorgboogExtra.

Interesse of liever eerst kennismaken?
Je bent van harte welkom, reageren kan via de sollicitatiebutton rechtsboven. Wil je graag eerst meer informatie of een keertje meelopen, neem dan gerust contact op Anke Jacobs (Clustermanager) via telefoonnummer 06-21873308 of met Yvonne van Meel (Corporate Recruiter) via telefoonnummer 06-16138396. We maken heel graag kennis met je.

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Franciscushof Lieshout

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkdagen:
Avond
Dag
Nacht
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
30 april 2024

Vacaturenummer:
549576/ 561868

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |