De Pannehoeve

Cateringmedewerker

De Zorgboog is voor het buurtcafé "Oma's Appelfabriek" van locatie De Pannehoeve op zoek naar een enthousiaste:

Cateringmedewerker
Voor 15 uur per week

Buurtcafé Oma's Appelfabriek is een onderdeel van de Pannehoeve waar bewoners, familie, bezoek en mensen uit de wijk elkaar kunnen ontmoeten en gebruik kunnen maken van de voorzieningen zoals een kopje koffie met iets lekkers of een heerlijke en gezonde maaltijd. Als Cateringmedewerker ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen deze ruimte. Hierbij kun je onder andere denken aan het opnemen van bestellingen en het uitserveren van koffie, thee en (warme) gerechten. Ook het doen van bestellingen en bijvullen van de voorraad behoren tot de werkzaamheden. Bij het buurtcafé is ruimte beschikbaar voor clubs en verenigingen uit de buurt. Als cateringmedewerker denk je hierin mee en zorg je voor een goede afstemming en organisatie.

Werkdagen en tijden

In principe liggen de werktijden tussen 08:15 uur en 20:00 uur, zowel doordeweeks als in het weekend. De diensten duren gemiddeld 5-6 uur, waarbij je in de ochtend, middag of avond ingepland kunt worden. In de praktijk komt dit gemiddeld neer op drie of vier diensten per week. Uiteraard zorgen we dat je tijdig weet welke dagen/tijden je ingepland wordt, zodat je werk en privé goed op elkaar kan afstemmen. Wel zo fijn.

Wie ben jij?
Heb jij ervaring in de horeca? Vind jij het niet erg om doordeweeks en in het weekend te werken? En ben jij daarnaast flexibel en enthousiast? Dan willen we graag kennis met je maken. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met ouderen, weet je van aanpakken, heb je gevoel voor voedselveiligheid/hygiëne en beheers je de Nederlandse taal. In deze functie moet je rekenen op fysieke belasting. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao VVT. De functie is ingedeeld in FWG 20.. Er wordt gestart met een jaarcontract. Daarnaast kent de cao 8% vakantiegeld in mei en 8,33% eindejaarsuitkering in november.

Ben jij geïnteresseerd en wil je graag kennis maken met de Zorgboog?
Laat dan je sollicitatie achter via de knop. Bij vragen kun je contact opnemen met Yvonne van Meel (Corporate Recruiter) via 06-16138396. 

Tot ziens? 

 

 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Pannehoeve - Helmond

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
14 mei 2024

Vacaturenummer:
563825

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |