Verzorgende IG - vaste nachtdienst kleinschalig wonen

De Regt is een mooi en modern wooncomplex midden in de wijk in Beek en Donk. Een wooncomplex met comfortabele appartementen, 4 kleinschalige woningen voor pg-cliënten en een gezellige Gasterij. Hier ontmoeten bewoners elkaar en vinden uiteenlopende activiteiten plaats. Het leven in De Regt is aangenaam en van alle gemakken voorzien: hier wordt genoten! Voor deze mooie locatie zijn we op zoek naar een


Verzorgende IG - vaste nachtdienst

20 uur per week, het is mogelijk om een combinatie te maken met dagdiensten

Dagelijks zijn we in iedere woning verantwoordelijk voor de zorg van 7 mensen met dementie. Met elkaar creëren we een huiselijke omgeving die zoveel mogelijk lijkt op een gezinssituatie, het welzijn en het stimuleren van de zelfstandigheid van de cliënten in hun dagelijkse doen en laten is erg belangrijk.  Werk je graag 's nachts dan ben je voor deze vacature aan het juiste adres. Je bent dan degen die zorgt dat onze cliënten rustig kunnen slapen en zich verzekerd weten van jouw nabijheid wanneer zij daar behoefte aan hebben. Op welk moment je ook werkt, deze manier van werken vraagt van jou flexibiliteit, creativiteit, veel zelfstandigheid en eigen initiatief.

In de nachtdienst wordt zowel geplande als ongeplande zorg en begeleiding geboden tussen 22.50 uur 's avonds en 07.05 uur 's morgens, je hoeft dit natuurlijk niet alleen te doen, binnen het nacht team van de Regt is er altijd nog een collega aanwezig waar je eventueel mee kan overleggen. Het zorgleefplan, gebaseerd op de wensen van de klant staan hierbij centraal. De nadruk ligt niet alleen op verzorging en begeleiding, maar juist op een goed woon- en leefklimaat.


Zelfstandig en toch samen 
Ben jij zelfstandig, creatief, en weet je de verbinding te maken met zowel bewoners als collega's, dan ontvangen we je met open armen. Vanzelfsprekend beschik je over een diploma Verzorgende IG. Het salaris is gebaseerd op FWG 35 (maximaal € 3256,53) van de cao VVT. We bieden direct een contract voor onbepaalde tijd en als secundaire arbeidsvoorwaarden is er onder meer deelname in het pensioenfonds PFZW en de fiscale regeling reiskosten. Ook kun je extra vakantiedagen bijkopen, bieden we een gratis lidmaatschap aan bij Zorgboogextra en een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Eerst kennismaken of direct solliciteren?
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Yvonne van Meel  (Corporate Recruiter) via telefoonnummer 06-16138396, ook wanneer je een keer mee wilt lopen of kennis wilt maken met het team. Overtuigd dat deze baan bij je past? Laat dan via de knop direct je sollicitatie achter. Je bent van harte welkom!

 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
de Regt - Beek en Donk

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

Werkdagen:
Dag
Nacht

Sluitingsdatum:
30 april 2024

Vacaturenummer:
563084

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |