Wijkzorg

Verzorgende IG of verpleegkundige

Voor de wijkzorg in de gemeente Gemert zijn we ter versterking van ons team op zoek naar een

Verzorgende IG of verpleegkundige
voor 24 uur per week. 

Bij mensen thuis
In deze wijk bieden wij zorg en verpleging aan cliënten in de thuissituatie. Ons uitgangspunt is om cliënten te stimuleren zolang mogelijk zelfredzaam te blijven en de regie over het leven te behouden, samen met familie, mantelzorgers en het sociale netwerk. Binnen het wijkteam Gemert zijn we op zoek naar een Verzorgende IG die goed kan omgaan met uitdagend en divers werk.

Leuk om te weten
• Je komt in een enthousiast en warm team terecht, waar collega’s veel voor elkaar over hebben.
• De route is dorps, met een grote diversiteit aan cliënten en voldoende uitdaging.
• Geen dag is hetzelfde.

Wie ben jij?
Jouw talenten zijn sociaal vaardig zijn, het hebben van inlevingsvermogen, creatief denken in oplossingen én zelfstandig werken. Daarnaast ben je in het bezit van een diploma Verzorgende IG of gelijkwaardig. Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd, het salaris voor een verzorgende IG valt in fwg 35 (van € 2.399,49 tot € 3.256,53) en voor een verpleegkundige in fwg 45 (van € 2.695,33 tot € 3.848,27) en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT. Door het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden kun jij je arbeidsvoorwaarden ook nog eens helemaal op maat maken, door bijvoorbeeld extra vakantiedagen te kopen, fiscaal voordeel of mee te doen aan het fietsplan.
Samen zorgen voor de beste kwaliteit van zorg voor onze cliënten, dat vinden we belangrijk binnen de Zorgboog. Als je in de wijkzorg gaat werken, betalen wij vanaf het niveau Verzorgende IG de kosten van het lidmaatschap voor inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. Het V&VN zet zich in voor een goede beroepsuitoefening en voor goede zorgverlening. Zodat jij met plezier kunt blijven werken én trots kunt zijn op je vak!

Interesse?
Laat dan direct je sollicitatie achter via de sollicitatiebutton. Wil je graag eerst sfeer proeven of meer informatie, neem dan gerust contact op met Bryan van Dalen (clustermanager) via 06-16069684.of met Yvonne van Meel (Recruiter), via telefoonnummer 06-16138396. Je bent van harte welkom!

 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Gemert - wijkzorg

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum:
30 april 2024

Vacaturenummer:
562880

Contactpersonen:
Yvonne van Meel
mobiel: 0616138396

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |