Coördinator zorg - Moeraseik

De Moeraseik is een unieke woonlocatie van de Zorgboog in Helmond Noord. We bieden 39 ruime appartementen voor mensen met een lichamelijke zorgvraag. Het accent ligt op zelfstandig wonen. In de Moeraseik woont een mix van zorgvragers, mensen met een wijkindicatie of mensen met een 24-uurs zorgindicatie. En heel bijzonder; in de Moeraseik bieden we de mogelijkheid aan echtparen om samen te kunnen wonen wanneer één of beiden een zorgvraag heeft. We werken met 1 team van zorgprofessionals die 24 uur in het gebouw aanwezig zijn. Samen met de medewerkers van de gasterij, zorgboogschoon en met enthousiaste vrijwilligers maken we samen de Moeraseik tot een unieke woonlocatie, waarbij zorg en gezelligheid in ruime mate dag en nacht nabij zijn. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

 

Coördinator zorg - Verzorgende IG of Verpleegkundige
24 uur per week. Diverse contractvormen zijn bespreekbaar. 

Zelfstandig met verbindende talenten
Ben je zelfstandig met verbindende talentenflexibel ingesteld, stressbestendig en beschik je over goede sociale vaardigheden dan komen wij graag met jou in contact. Vanzelfsprekend beschik je over een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de functie van Coördinator Zorg, afhankelijk van je diploma is de functie ingedeeld in FWG 40 of FWG 45 conform de cao VVT. We hebben ook diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere een pensioen opbouw, arbeidsongeschiktheid verzekering en een lidmaatschap van Zorgboog Extra waarmee je bijvoorbeeld deel kunt nemen aan leuke uitjes. Uiteraard bieden we je een vast contract aan.


Eerst kennismaken of direct solliciteren?
Heb jij nog vragen of wil je graag een keer meelopen in ons team, neem dan gerust contact op met Annelieke Seuntjes (clustermanager) via 06-51831240 of met Yvonne van Meel (Corporate Recruiter) via 06-16138396. Direct solliciteren mag natuurlijk ook, je sollicitatie is van harte welkom via de sollicitatiebutton.

Inzet van vrijwlligers binnen de Moeraseik

 

 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Moeraseik Helmond

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
30 april 2024

Vacaturenummer:
535297

Contactpersonen:
Yvonne van Meel
mobiel: 06-16138396

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |