Verzorgende IG vaste nachtdienst

Rustig gelegen en toch op loopafstand van het park en een winkelcentrum vind je in Helmond-Noord zorgcentrum de Pannehoeve, hier zijn verschillende verpleegafdelingen met groepswonen voor mensen met dementie. Op dit moment zijn we op zoek naar meerdere collega´s die een voorkeur hebben voor nachtdiensten. We hebben mogelijkheden van 2 tot 4 diensten per week.

 

Verzorgende IG vaste nachtdienst
24 uur per week, meer of minder is mogelijk afhankelijk van je wensen, wil je juist een combinatie maken van dag- en nachtdiensten ben je ook van harte welkom, we kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij?
De Pannehoeve kenmerkt zich door grootschalige afdelingen met ongeveer 20 bewoners per afdeling, een flinke verbouwing een aantal jaren terug heeft er voor gezorgd dat de afdelingen volledig zijn aangepast aan de eisen van deze tijd. Iedere bewoner heeft een eigen (slaap)kamer en badkamer. Ondanks de grootte is er volop ruimte voor een huiselijke uitstraling zowel in de huiskamers, de keuken als op de eigen kamer. Daarnaast is de Pannehoeve het trefpunt in de buurt waardoor er volop levendigheid is, oftewel de grootste huiskamer van Helmond en het kloppende hart van ´Oma´s appeltaartenfabriek´. Het zorgleefplan is de basis van waaruit zorg wordt verleend, dat doen we met oog voor het welzijn van de bewoner. We werken met een vooraf bekend rooster waarin ruimte is om een voorkeursvrije dag (buiten het weekend) aan te geven, daarnaast zijn er een aantal collega's werkzaam als vaste nachtdienst zodat je nauwelijks nachtdiensten hoeft te werken.  

Oog voor kwaliteit in combinatie met zorg en welzijn
Heb je affiniteit met mensen met dementie en ben je een kartrekker met een diploma Verzorgende (IG) of Verpleegkundige dan ben je van harte welkom in ons team. Flexibiliteit is belangrijk, tegelijkertijd is een vast dagdeel vrij bespreekbaar. Ook in de arbeidsduur zijn we flexibel, of je nu graag veel werkt of juist weinig, het kan in overleg allebei. De Zorgboog is een professionele en toch informele organisatie, we gaan graag een langdurige relatie aan met elkaar, een contract voor onbepaalde tijd hoort daar natuurlijk bij. Het salaris is afhankelijk van je diploma, als verzorgende IG conform FWG 35 en als verpleegkundige conform FWG 40 van de cao VVT. Als secundaire arbeidsvoorwaarden is er onder meer deelname in het pensioenfonds PFZW en de fiscale regeling reiskosten. Ook kun je extra vakantie dagen bijkopen en bieden we een gratis lidmaatschap aan voor Zorgboogextra en korting bij verscheidene verzekeraars.

Interesse?
Direct solliciteren kan via de sollicitatieknop. Heb je een voorkeur voor een bepaald team, geef dat dan gerust aan. En wil je eerst een keer sfeer komen proeven of heb je nog vragen, neem dan contact op met Loretta Kros (1e Verpleegkundige) via telefoonnummer 06-22810065 of met Yvonne van Meel (Corporate Recruiter) van de Talentboog via telefoonnummer 06-16138396. We onmoeten je graag!

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
de Pannehoeve - Helmond

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Nacht

Sluitingsdatum:
30 april 2024

Vacaturenummer:
545757

Contactpersonen:
Yvonne van Meel
mobiel: 06-16138396

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |