Wijkverpleegkundige wijkteam Zeilberg / Koolhof

Werken in de wijkzorg betekent iedere dag opnieuw het verschil maken voor cliënten. Zij zijn blij met jouw hulp en jouw komst maakt hun dag prettiger en mooier. In de gemeente Deurne zetten in totaal 7 teams zich elke dag in om persoonlijke en mensgerichte zorg en verpleging te verlenen. De eigen regie en zelfredzaamheid van onze thuiswonende cliënten staan hierbij centraal. Jij kunt hier onderdeel van uit maken door het team van Koolhof/Zeilberg of St Jozef/Vlierden te versterken als

Wijkverpleegkundige

de vacature staat uit voor 24 uur per week, wil je echter meer tot aan fulltime of juist minder (tenminste 16 uur per week) dan ben je ook van harte welkom

Werken in het team Zeilberg / Koolhof
is zowel werken in het buitengebied als in het dorp zelf, achter elke voordeur schuilt een andere persoonlijkheid, sfeer en zorgvraag. Als wijkverpleegkundige leg je huisbezoeken af bij nieuwe en bestaande cliënten. Vaak ben je de de eerste die een cliënt ziet, maar ook als een cliënt al langer in zorg zit, heb je een belangrijke rol. Aan de hand van de schijf van vijf, kijk je samen met de cliënt en/of familie wat er nodig is om de cliënt zo lang als het kan, zo gezond mogelijk in de eigen thuissituatie te laten wonen. Je bent de zichtbare schakel tussen (de familie van) de cliënt, huisartsen, mantelzorgers, maatschappelijke organisaties en andere disciplines in je werkgebied. Daarnaast ben je bij sommige cliënten na het verrichten van ADL-zorg en verpleegtechnische handelingen al klaar, terwijl andere cliënten meer zorg en aandacht vergen. 

Hart voor de wijk, zelfstandig en creatief
Het begint met een diploma HBO Verpleegkundige en een geldige big-registratie. Daarnaast vinden we doen wat je leukt vindt en passie voor je werk hebben vinden wij nog belangrijker. Als team proberen we het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor cliënten en elkaar. Ontplooiing en ontwikkeling staan centraal binnen de Zorgboog, hierdoor zijn er veel scholingsmogelijkheden om door te groeien en je te specialiseren. We bieden je direct een contract voor onbepaalde tijd, met passende arbeidsvoorwaarden. Als wijkverpleegkundige is je salaris gebaseerd op FWG 50 (max € 4.370,94) van de cao VVT. Vanzelfsprekend ben jij BIG-geregistreerd. Een auto (en rijbewijs) zijn onmisbaar.

Heb je wel de passie maar nog geen HBO V en ben je b.v. MBO Verpleegkundige en geïnteresseerd in deze baan, dan hebben we ook aantrekkelijke mogelijkheden, je kunt dan b.v. starten als coördinator zorg en wanneer je dat wilt b.v. door te stromen in de opleiding tot HBO Verpleegkundige om door te kunnen groeien tot Wijkverpleegkundige. 

V&VN
Samen zorgen voor de beste kwaliteit van zorg voor onze cliënten, dat vinden we belangrijk binnen de Zorgboog. Als je in de wijkzorg gaat werken, betalen wij vanaf het niveau Verzorgende IG de kosten van het lidmaatschap voor inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. Het V&VN zet zich in voor een goede beroepsuitoefening en voor goede zorgverlening. Zodat jij met plezier kunt blijven werken én trots kunt zijn op je vak!

Interesse?
Wil jij de onmisbare toevoeging aan ons team zijn, laat dan direct via de sollicitatiebutton je sollicitatie achter. Heb je vragen of wil je kennis maken met het team, neem dan gerust contact op met Elvira Adams (clustermanager) via telefoonnummer 06-51313738 voor Koolhof/Zeilberg, of met de collega's van de Talentboog, telefoon 06-20336878. Je bent van harte welkom!

Anders zorgen: de schijf van 5 in de wijkzorg

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Deurne

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum:
30 april 2024

Vacaturenummer:
563317

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |