Verzorgende IG / Verpleegkundige

Werken in de wijkzorg betekent iedere dag vol overgave met de best mogelijke zorg klaar staan voor de cliënten. Ook in Beek en Donk werken we samen in een hecht team waarin ieders talent de ruimte krijgt. Om samen te bouwen aan het geluk van ouderen, zijn wij op zoek naar een collega

Verzorgende IG of Verpleegkundige
20 uur per week, een flex contract is ook mogelijk en we bekijken graag samen de mogelijkheden.


Werken in de wijk
Je weet wat je werk inhoudt, want de warme zorg voor ouderen zit in je bloed. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor de cliënt, familie en andere disciplines. Je signaleert veranderingen in het gedrag van cliënten en schakelt snel met andere partijen als de situatie daarom vraagt. Ook al werk je solistisch, je kunt altijd op de steun van je collega’s rekenen. Je kunt binnen deze functie ook een combinatie maken met de zorg op onze kleinschalige woningen


Wie ben jij
Jij werkt graag zelfstandig en haalt veel werkplezier uit het één-op-één contact met de cliënt. Je voelt aan wat de cliënt nodig heeft en hoe je het verschil kunt maken, zodat je echt een bijdrage levert aan de kwaliteit van leven. Je bent positief ingesteld, respectvol en in voor een lach en traan. Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een diploma Verzorgende IG of gelijkwaardig.


Wat bieden we je
Een zelfstandige functie in een hecht en warm team, die je goed kunt combineren met bijvoorbeeld een gezin met jonge kinderen. Daarnaast een salaris op basis van FWG 35 (maximaal € 3.256,53) als Verzorgende IG en FWG 45 (maximaal € 3.502,58) als Verpleegkundige, je krijgt bij ons direct een contract voor onbepaalde tijd. Via het uitgebreide meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden is het mogelijk om bijvoorbeeld extra verlofuren te kopen of mee te doen aan het fietsplan. Daarnaast bieden we korting op je zorgverzekering bij IZZ, VGZ of CZ en een gratis lidmaatschap op Zorgboogextra. Verder is de Zorgboog is een professionele en tegelijkertijd informele organisatie die volop kansen biedt aan mensen met de wens zich verder te ontwikkelen dan wel door te specialiseren dan wel om verder te leren naar b.v. verpleegkundige.


Samen zorgen voor de beste kwaliteit van zorg voor onze cliënten, dat vinden we belangrijk binnen de Zorgboog. Als je in de wijkzorg gaat werken, betalen wij vanaf het niveau Verzorgende IG de kosten van het lidmaatschap voor inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. Het V&VN zet zich in voor een goede beroepsuitoefening en voor goede zorgverlening. Zodat jij met plezier kunt blijven werken én trots kunt zijn op je vak!

Interesse?
Solliciteren kan direct via de sollicitatiebutton rechtsboven. Heb je eerst nog vragen of wil je graag een keertje meelopen, neem dat gerust contact op met Jacqueline Mathijssen (Clustermanager), via telefoonnummer 06-82815861 of met Yvonne van Meel (Corporate Recruiter), via telefoonnummer 06-16138396. We ontmoeten je graag! Goed om te weten dat dit een langlopende vacature is, bij het vinden van de juiste kandidaat zal deze eerder gesloten worden.

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Wijkteam - Beek en Donk

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum:
30 april 2024

Vacaturenummer:
563075

Contactpersonen:
Yvonne van Meel
mobiel: +31 06-16138396

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |