Verzorgende IG of Verpleegkundige met coördinerende taken

Werken in de wijkzorg is de meest persoonlijke vorm van zorg bieden. In de huiselijke omgeving van de cliënt bied jij jouw hulp. Elk bezoek is een echt één op één moment tussen jou en de cliënt. Het werkgebied van wijkteam Mierlo-Hout is heel divers, van het dorpse tot het stadse, er is altijd wel een sub gebied wat passend is voor jou. Binnen ons enthousiaste en warme team zorgen we ook goed voor elkaar. We zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega



Verzorgende IG of Verpleegkundige met coördinerende taken
20 uur per week, diverse contractvormen zijn bespreekbaar

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG of Verpleegkundige ben je van veel markten thuis; enerzijds werk je mee in de zorg. Wat je bij cliënten doet kan enorm verschillend zijn; van ondersteunen bij de ADL-zorg, tot wondverzorging, medicatie en hoog complexe zorg. Anderzijds ben je de zichtbare schakel tussen (de familie van) de cliënt, huisartsen, mantelzorgers, maatschappelijke organisaties en andere disciplines in je werkgebied. Oftewel dé schakel tussen zorg en welzijn. Je legt huisbezoeken af bij nieuwe en bestaande cliënten en beoordeelt wat er nodig is om de cliënt zo lang als het kan, zo gezond mogelijk in de eigen thuissituatie te laten wonen.



Wie ben jij?
Jouw talenten zijn sociaal vaardig zijn, het hebben van inlevingsvermogen, creatief denken in oplossingen én zelfstandig werken. Daarnaast ben je in het bezit van een diploma Verzorgende IG of Verpleegkunde. Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd, het salaris voor een verzorgende IG valt in fwg 35 (van € 2.399,49 tot € 3.256,53) en voor een verpleegkundige in fwg 45 (van € 2.695,33 tot € 3.848,27) en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT. Door het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden kun jij je arbeidsvoorwaarden ook nog eens helemaal op maat maken, door bijvoorbeeld extra vakantiedagen te kopen, fiscaal voordeel of mee te doen aan het fietsplan.

Samen zorgen voor de beste kwaliteit van zorg voor onze cliënten, dat vinden we belangrijk binnen de Zorgboog. Als je in de wijkzorg gaat werken, betalen wij vanaf het niveau Verzorgende IG de kosten van het lidmaatschap voor inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. Het V&VN zet zich in voor een goede beroepsuitoefening en voor goede zorgverlening. Zodat jij met plezier kunt blijven werken én trots kunt zijn op je vak!

Interesse?
Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Je bent van harte welkom. Wil je eerst meer informatie of een keer meelopen, neem dan gerust contact op met Anke Goossens (Clustermanager) via telefoonnummer 06-42286092 of met de collega's van de Talentboog, telefoon 06-20336878. We ontmoeten je graag om te kijken wat er mogelijk is.

 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Wijkteam Mierlo-Hout

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum:
8 mei 2024

Vacaturenummer:
564060 + 564562

Bedrijfspagina:
http://www.zorgboog.nl

Share |