Open sollicitatie BBL-opleidingen

Open sollicitatie BBL-opleiding tot kraamverzorgende, verzorgende C/IG of verpleegkundige

Let op, wanneer je solliciteert op deze vacature, laat je een open sollicitatie achter en word je benaderd op het moment dat er een daadwerkelijke vacature open staat.

Heb je een hart voor de zorg en werk je graag met mensen? Ben je leergierig en flexibel ingesteld, maar beschik je niet over een diploma om in de zorg te werken? Of heb je de ambitie om binnen de zorg verder te leren, in combinatie met werken? Maak dan kennis met onze BBL-opleidingen tot Verzorgende C/IG, Verpleegkundige en Kraamverzorgende. Gedurende de opleiding kom je in dienst van de Zorgboog. Je krijg een leer-arbeidsovereenkomst en ontvangt een leerlingensalaris. Ook worden de kosten van de opleiding en de boeken vergoed door de Zorgboog. Om te kunnen starten met één van de BBL-opleidingen ben je minimaal 19 jaar oud, is het verplicht om woonachtig te zijn binnen het werkgebied van de Zorgboog en te beschikken over een rijbewijs en gemotoriseerd vervoer. Lees hieronder meer informatie per opleiding en laat direct een open sollicitatie achter!

BBL-opleiding tot Verzorgende IG/ Begeleider Specifieke Doelgroepen
De leer-arbeidsovereenkomst voor de BBL-opleiding tot Verzorgende IG/ Begeleider Specifieke Doelgroepen bedraagt 24 uur per week en duurt 2.5 jaar, waarbij je één dag per week naar school gaat. Tijdens de opleiding loop je op drie plaatsen stage en maak je kennis met verschillende doelgroepen en ziektebeelden. Je wordt breed opgeleid voor de verzorging, verpleging en begeleiding van cliënten. Om te kunnen starten met de opleiding beschik je minimaal over een VMBO diploma, een VBO-opleiding met twee vakken op C-niveau of een diploma op MBO niveau 2.

BBL-opleiding tot Verzorgende C
Tijdens een dertienmaanden durende BBL-opleiding word je klaargestoomd om aan de slag te gaan als Verzorgende C. De lessen worden verzorgd door Stoc, een trainings- en opleidingsinstituut in de zorg en welzijnssector. In de opleiding staan verzorgende en begeleidende taken centraal. Voor deze opleiding geldt geen vooropleidingseis, maar een zorggerelateerd diploma is een pré.

BBL-opleiding tot Verpleegkundige
Om te kunnen starten met de BBL-opleiding tot Verpleegkundige, beschik je over het diploma Verzorgende IG of gelijkwaardig. Gedurende twee jaar volg je één dag per week les bij het ROC ter Aa. Tijdens de opleiding werk je op intramurale en extramurale afdelingen en maak je kennis met diverse doelgroepen. Na afronding van de opleiding ben je een beginnend beroepsbeoefenaar en breed inzetbaar in de zorg, kortom een baan met toekomstperspectief. Ben je al in dienst bij de Zorgboog, dan wordt je huidige salaris voor twee jaar bevroren, externe kandidaten ontvangen een leerlingensalaris.

BBL-opleiding tot kraamverzorgende
Afhankelijk van de personeelsbehoefte start de Zorgboog met een BBL-opleiding tot kraamverzorgende. Ben je al Verzorgende IG en heb je altijd al willen werken met kersverse gezinnen, dan is het mogelijk om via een verkort traject van een (school)jaar jezelf te ontwikkelen tot kraamverzorgende. De lessen hiervoor worden gegeven door KraamOpleiding Brabant en je loopt stages binnen de kraamzorg. Wanneer je geen Verzorgende IG achtergrond hebt, biedt de Zorgboog jaarlijks de mogelijkheid om de branche specifieke opleiding tot kraamverzorgende te volgen.

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Helmond en omgeving

Sluitingsdatum:
31 december 2019

Startdatum:
in overleg

Contactpersonen:
De Werkboog
tel.: 0492-348402

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |