Verzorgende (C en IG) nieuwbouw kleinschalig wonen Brandevoort

Een geheel nieuwe zorglocatie in Brandevoort
In mei zijn de eerste deuren geopend van onze nieuwe locatie met kleinschalig zorgwoningen in het centrum van Brandevoort (erg gunstig gelegen tussen Helmond en Eindhoven). Volgend jaar hopen we opnieuw een woning te openen, hiervoor zijn we nog op zoek naar enkele


Verzorgende (C - IG)
uren zijn in overleg, afhankelijk van jouw mogelijkheden

Er worden 4 woningen gerealiseerd bestemd voor pg-cliënten, ieder voor 7 cliënten. Ze worden gebouwd met de middelen van nu, helemaal bij de tijd en van alle gemakken voorzien. Dat is gemak voor de cliënt en de medewerker. Iedere bewoner heeft een eigen slaap-zitkamer met eigen badkamer. Verder is er een gezamenlijke woonkamer en keuken. .

Een frisse start
Ben jij een zorgmens in hart en nieren en heb je affiniteit met mensen met dementie? Vind je het leuk vooraan te beginnen met een nieuw team en samen een nieuw thuis te gaan creëren met onze cliënten. We vinden het belangrijk dat je moeiteloos kunt aansluiten bij de leefwereld van onze oudere cliënten en het niet erg vindt als zaken in het begin nog niet helemaal vlekkeloos verlopen. Als je daarnaast probleemoplossend bent ingesteld en de creativiteit hebt om te handelen als dat moet dan ben jij degene die we zoeken. Vanzelfsprekend heb je een diploma in de zorg vanaf niveau 3.

Contracturen in overleg
De contracturen zijn in overleg, mede afhankelijk van jouw wensen. Het salaris is op basis van de functie waarin je aan de slag gaat, voor verzorgende IG is dat FWG 35. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een eindejaarsuitkering, een uitstekende pensioenregeling en een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden. Hiermee kun je arbeidsvoorwaarden op maat maken, bijvoorbeeld voor extra verlof of voor fiscaal voordeel. Ook kun je extra vakantie dagen bijkopen en bieden we een gratis lidmaatschap aan bij Zorgboogextra. De Zorgboog is een professionele organisatie die scholing van haar medewerkers belangrijk vindt, je wordt hierin ook gefaciliteerd en er is ruimte om  je verder te ontwikkelen.

Interesse?
Daar zijn we blij mee, je sollicitatie is van harte welkom via de sollicitatiebutton rechtsboven. Wil je graag eerst meer informatie, neem dan gerust contact op met Hetty van Hoof, telefoon 06-12807909.

 

 

 

 

 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Helmond

Sluitingsdatum:
23 december 2019

Startdatum:
in overleg

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |