belangstellenden (intern) voor team Verpleegkundige Voorwacht

GEZOCHT
interne belangstellenden voor deelname aan team  "Verpleegkundige voorwacht Woonverpleging"

 Toe aan extra invulling van je functie als verpleegkundige? Lees dan snel verder….

(nb. Deze oproep staat alleen open voor medewerkers binnen de Zorgboog) 

Binnen de verpleeghuiszorg moet op ieder moment een verpleegkundige binnen 30 minuten aanwezig kunnen zijn bij onze zorgvragers. Hiervoor werken we met een verpleegkundige voorwacht. Tussen 7:00 en 23:00 uur wordt de verpleegkundige voorwacht tot voor kort ingevuld door een verpleegkundige binnen de eigen divisie, in de nachtdienst wordt deze rol ingevuld door de ambulante nachtverpleegkundige van de wijkzorg. De verpleegkundige voorwacht fungeert als collegiaal consultant en als schakel tussen de zorgprofessional en de medische vakgroep.

De divisie Woonverpleging is in het voorjaar gestart met een pilot waarin de verpleegkundige voorwacht tussen 07.00u en 23.00u wordt ingevuld door een zelfstandig team van verpleegkundigen die de rol van voorwacht naast hun huidige functie oppakken. De pilot zit in een afrondende fase en wordt naar verwachting omgezet naar een structurele vorm. Het team van de verpleegkundige voorwacht zoekt nog een aantal belangstellenden voor deelname aan dit team. Vind jij de rol van verpleegkundige voorwacht 1 van de leukste taken of ben je toe aan een aanvullende uitdaging dan nodigen we je uit om je aan te melden voor het team van de

Verpleegkundige Voorwacht
je bent minimaal 4 uur per week beschikbaar voor de verpleegkundige voorwacht met een maximum van 20 uur per week.

Werkwijze

Het team van de verpleegkundige voorwacht werkt vanuit de Pannehoeve in Helmond, hierdoor kun je binnen 30 minuten alle uiteinden van ons werkgebied bereiken. Wanneer er zich binnen de Zorgboog een cliënt situatie voordoet waarbij er vragen ontstaan, wordt er contact opgenomen met de dienstdoende verpleegkundige voorwacht. Je onderhoudt contacten over vakinhoudelijke vragen rondom casuïstiek met de verpleegkundig specialist, basisarts of specialist ouderengeneeskunde. Op dit moment loopt er een aanvullende pilot waarbij gebruik gemaakt kan worden van beeldbellen in verband met consultatie op afstand.

Wanneer kun je je aanmelden?

  • Je bent verpleegkundige werkzaam binnen de Zorgboog, met een geldige BIG-registratie en bij voorkeur opgenomen in het kwaliteitsregister V&VN
  • Je hebt een rijbewijs en kunt ten alle tijden beschikken over een auto.

De functie kan worden uitgeoefend in combinatie met je huidige functie/werkzaamheden voor een nader te bepalen uren. Alle varianten zijn bespreekbaar tussen 4 en 20 uur. Werk je als 1e verpleegkundige of coördinator zorg, houd er dan wel rekening mee dat je in die functie ook een bepaald aantal uren inzetbaar moet blijven om de functie te kunnen blijven uitoefenen. De werkzaamheden zijn ook uitstekend geschikt voor medewerkers die veel ervaring hebben maar fysiek niet meer volledig in de uitvoerende zorg inzetbaar zijn. Door de aard van de functie is deze lichamelijk minder zwaar dan een functie binnen een zorgteam.

Vanzelfsprekend heb je ervaring in de ouderenzorg en kun je zelfstandig werken. Je hebt een coachende houding en combineert dat met een klinische blik en analytisch vermogen. Je moet goed kunnen samenwerken met collega’s van alle niveaus. Je krijgt de ruimte om samen met ons gedurende de pilot te ontdekken of we met deze werkwijze de verpleegkundige voorwacht nog beter kunnen invullen. Vooralsnog blijven je huidige arbeidsvoorwaarden gelden, individueel kan er een tijdelijke aanpassing in uren zijn. We verwachten dat de pilot binnenkort wordt omgezet naar een meer structurele vorm, daarin zal dan ook worden afgesproken hoe om te gaan met de arbeidsvoorwaarden. Wanneer het onverhoopt toch stopt, dan keer je volledig terug in je huidige baan.

Enthousiast geworden?
Je reactie is van harte welkom via de button rechtsboven. Wil je graag eerst meer informatie neem dan gerust contact op met 1 van de hoofden Woonverpleging van dit project, dit zijn Corrie van der Gaarden (tel. 06-12910210), Pascal Verhoeven (tel. 06-23096404) en Leonie Stevens (tel. 06-10014582).

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Sluitingsdatum:
7 januari 2020

Startdatum:
in overleg

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |