Verpleegkundige Verpleegtechnisch Team (niveau 4 én 5)

Het Verpleegtechnisch Team is op zoek naar nieuwe collega's. Ben jij een enthousiaste Verpleegkundige (MBO-V of HBO-V) die het leuk vindt om je huidige functie te combineren met het versterken van het Verpleegtechnisch Thuiszorgteam, dan ben jij dé aangewezen persoon voor deze functie. Er zijn zowel mogelijkheden voor vaste contracturen als oproepbasis. Werk je op dit moment nog niet binnen de Zorgboog, dan gaan we samen met jou kijken naar een passend wijkteam waarbinnen je werkzaam kunt zijn.

Bieden van complexe zorg
Binnen de Zorgboog werk je als Verpleegkundige die onderdeel uitmaakt van het Verpleegtechnisch Team in een regulier wijkteam. Naast de ADL-zorg die je biedt, voer je zowel geplande als acute verpleegtechnische handelingen uit in de thuissituatie of binnen een verpleeghuis en start je hoog complexe zorg op bij nieuwe cliënten. Veel voorkomende handelingen zijn intraveneuze toediening van vocht en/of medicatie, toediening parenterale voeding, pijnbestrijding met behulp van pompen, inbrengen maagsondes bij kinderen en volwassenen en continue peritoneaal dialyse bij nierpatiënten. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor collega's en de schakel tussen mantelzorgers, familie, huisartsen en andere betrokkenen. Je instrueert collega's bij het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en leert ze omgaan met mogelijke complicaties.

Een baan met veel verantwoordelijkheid
Ben jij een Verpleegkundige, heb je ervaring met hoog complexe zorg, verpleegtechnische handelingen en durf je de verantwoordelijkheid van deze functie te dragen, sluit je dan aan bij het Verpleegtechnisch Team! Het is daarnaast belangrijk om een flexibele instelling te hebben, dit houdt in dat je bereid bent om buiten kantoortijden bereikbaarheidsdiensten te draaien en je open staat voor ontwikkelingen. Je kunt helder communiceren met collega's, huisartsen en specialisten van andere disciplines en bent woonachtig binnen of nabij het werkgebied van de Zorgboog. Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een diploma Verpleegkundige (MBO-V of HBO-V), ben je ingeschreven in het BIG-register en beschik je over een auto en rijbewijs.

Interesse?
Direct solliciteren is mogelijk via de knop bovenaan de pagina. Je bent van harte welkom! Heb je nog vragen of wil je ervaren hoe het is om in het Verpleegtechnisch Team te werken, neem dan contact op met Judy Bakens, Hoofd Wijkzorg, via telefoonnummer 0613808367. Je bent van harte welkom bij de Zorgboog!

 

 

 

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Helmond en omgeving

Sluitingsdatum:
7 januari 2020

Startdatum:
in overleg

Contactpersonen:
Judy Bakens
mobiel: 0613808367

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |