Specialist Ouderengeneeskunde

De Zorgboog is op zoek naar een inspirerende collega in de functie van

Specialist Ouderengeneeskunde
voor minimaal 32 en maximaal 36 uur per week


Wat deze vacature aantrekkelijk maakt, is dat je veel vrijheid krijgt. In overleg met de andere specialisten ouderengeneeskunde wordt bepaald welke werkzaamheden je gaat uitvoeren.

De functie
Als specialist ouderengeneeskunde stel je voor je cliënten, zowel somatisch als psychogeriatrisch, de kwaliteit van leven centraal. Het medisch handelen bestaat uit een integratie van medische taken (diagnostiek en behandeling) en taken op het gebied van zorgregie. Palliatieve zorg en (geriatrische) revalidatie zijn hierin belangrijke aspecten. Je hebt een adviserende en consultatieve rol naar (huis)artsen en overige zorgverleners zoals o.a. fysiotherapeuten en je werkt intensief samen met psychologen. Vanuit het multidisciplinair overleg heb je veelvuldig contact met alle betrokkenen bij de zorg voor de cliënt. Kenmerk van de functie is dat je een band kunt opbouwen met de cliënt (en zijn omgeving) en tegelijkertijd deelneemt aan de uitwisseling binnen een uitgebreide multidisciplinaire setting.

Ontwikkeling staat voorop
De Zorgboog vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich blijvend kunnen ontwikkelen, dit geldt ook voor onze artsen. Aanvullende kaderopleidingen zoals geriatrische revalidatie of palliatieve zorg zijn mogelijk. We zijn lid van het UKON en nemen deel aan wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met de universiteit van Nijmegen. De Zorgboog faciliteert haar medewerkers bij de uitvoering van het werk, voor artsen betekent dit dat het lopen van visites goed is georganiseerd, je beschikt over een netbook en dat we werken met een goedlopend professioneel medisch secretariaat. Daarnaast werken we met het elektronisch cliëntendossier en het elektronisch voorschrijven van medicatie.

Jouw profiel
Ben jij een geregistreerd specialist ouderengeneeskunde die beschikt overuitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, daadkracht, servicegerichtheid, flexibiliteit en een zelfstandige manier van werken, dan ben jij de aanvulling waarnaar wij op zoek zijn. Uiteraard ben je, net als ieder teamlid, bereid om volgens rooster bereikbaarheidsdiensten te draaien. De Zorgboog biedt een veelzijdige functie in een organisatie die zich continu blijft ontwikkelen. Afhankelijk van je interesses is specialisatie mogelijk. Tevens zijn wij een erkend opleider voor basisartsen die de opleiding tot SOG willen volgen, wil je hierin fungeren als opleider dan bieden wij hiervoor de faciliteiten. De Zorgboog volgt niet alleen de ontwikkelingen op de voet, ze fungeert ook als initiator van ontwikkelingen en kijkt hierin samen met de ketenpartners naar kansen; bijvoorbeeld in de eerste lijn en in de geriatrische revalidatie. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden worden gebaseerd op FWG 75 conform de cao VVT.

Solliciteren!
Heb je nog vragen of wil je graag een keertje kennis maken, neem dan contact op met Malu Gijsbers, via telefoonnummer 0492-348324. Wil je een beter beeld krijgen van het werken als specialist ouderengeneeskunde binnen de Zorgboog, neem dan eens een kijkje op www.werkenindeouderengeneeskunde.nl. Ben jij overtuigd dat je de geschikte kandidaat bent, laat dan je sollicitatie achter via de knop rechtsboven. Je bent van harte welkom!

 

  << Vorige pagina                 Solliciteren       Afdrukken       Tip een vriend(in) 
Regio:
Noord-Brabant

Locatie:
Helmond en omgeving

Sluitingsdatum:
7 januari 2020

Startdatum:
in overleg

Contactpersonen:
Twan Verspaget
tel.: 06-12279318

Company homepage:
http://www.zorgboog.nl

Share |